Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Nieuws berichten

3 redenen waarom wandbescherming een goed idee is voor zorginstellingen

Wandbescherming wordt regelmatig door ons team geïnstalleerd in zorginstellingen. Dat is niet voor niets, want de wandbescherming biedt veel voordelen voor de gebouwen en de bewoners. We vertellen je graag de beste redenen om voor wandbeschermingspanelen te kiezen.

Waarom wandbescherming belangrijk is voor zorginstellingen

  1. Krassen en stoten
    De muur aanraken is sneller gebeurd dan je denkt. Zeker in zorginstellingen, waar een rolstoel, bed of karretje gemakkelijk een kras of deuk in de muur kan veroorzaken.
  2. Hygiëne
    Onze Decochoc panelen hebben een antibacteriële werking. 99,9% van de bacteriën zijn binnen 30 min verdwenen en ook virussen houden niet lang stand met 2 uur zijn deze niet meer terug te vinden op het materiaal. Bij een zorginstelling is dit natuurlijk een essentieel punt omdat er mensen wonen of langskomen die vatbaar zijn.
  3. Onderhoud
    De muurbescherming gaat jaren lang mee en blijft kleurvast. Hiermee worden schilderkosten gereduceerd. De panelen zijn gemakkelijk af te nemen met simpele schoonmaakmiddelen.

Voor elk interieur hebben wij een geschikt paneel. Vaak wordt er gekozen voor de witte variant Chalk, maar de panelen komen in 33 unikleuren en daarnaast zijn er ook nog opties met patronen en eigen print.