Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Nieuws berichten

Antislip seizoen is weer begonnen!

De agenda staat weer vol met antislip klussen! R13 Granulaat matten, vlonderstrips en antislip worden elke week geïnstalleerd bij onder andere VvE’s.

650 meter R13 Granulaat

In Ermelo zijn we hard aan de slag gegaan voor een woningbouwcomplex bestaande uit verschillende gebouwen. Op de galerijen is ruim 650 meter aan R13 Granulaat matten uitgerold en gemonteerd. Op de brede looppaden is gekozen voor 180 cm breed en op de paden naar deuren zijn 90 cm breed. Hierdoor is een mooie dekking over de vlonders, met een duidelijk looppad waarmee uitglijden wordt voorkomen.

Een gedeelte van de galerij ligt in de open lucht, met een kleine bui kan het al gevaarlijk glad worden. Bij de overdekte delen kan de regen naar binnen waaien of nattigheid ingelopen worden. Door de plaatsing van onze R13 Granulaat matten is iedereen beschermd tegen de gladheid die de herfst en winter met zich meebrengt.

Antislip binnen

In de entree’s kunnen de bewoners veilig naar de postvakjes, lift en trappenhuizen door de paden die zijn gemaakt met onze antislip tape. De tape is 5 cm breed en is watervast. De tape is geschikt voor diverse ondergronden, kan naast binnen ook buiten worden gebruikt.