Nieuws berichten

Benieuwd waar wij in Q2 aan de slag gaan?

Het tweede kwartaal is alweer van start

De tijd vliegt, maar het werk loopt door. En we kunnen vol trots vertellen bij welke projecten we aankomende maanden onze handen uit de mouwen gaan steken.

Q Residences in Amsterdam

Een bijzonder gebouw in Buitenveldert wordt momenteel gebouwd. Het nieuwe wooncomplex telt 248 huurwoningen, met op de begane grond ruimte voor horeca, lifestyle en retail én circa 130 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.

Dit architectonische gebouw is ontworpen door Studio Gang. Dit is hun eerste Europese project, dit architectenbureau zit namelijk gevestigd in Chicago. De woningtoren krijgt een unieke uitstraling door de golvende panelen aan de zijkant die tevens de afgeschutte balkons vormen.

Wat gaan wij hier doen? Ruim 12.000 meter aan plinten gaan we plaatsen in dit project. Cubu Flex en MDF plinten met folie zijn gekozen.

Wanneer gaan we aan de slag? Vanaf week 18, begin mei. Dan kan je onze busje in Amsterdam zien staan.

Dit project doen wij in samenwerking met Maasdam.

Foto’s: q-residences.nl

The Mayor in Amstelveen

Het KPMG gebouw maakt plaats voor luxe wonen vlak aan de A9 en dichtbij het het stadshart van Amstelveen. The Mayor wordt een high-end appartementencomplex met onder andere penthouses en garden apartments. Naast de ideale locatie is het vooral een gebouw om te wonen als je opzoek bent naar luxe, comfort en ruimte. Er is zelfs een hospitality service met conciërge, coffee corner en sportschool.

Wat gaan wij hier doen? MDF plinten afgelakt in RAL 9005 worden geïnstalleerd.

Wanneer gaan we aan de slag? Vanaf week 20, half mei.

Dit project doen wij in samenwerking met Erkamp Projectservice.

Tergooi ziekenhuis Hilversum

We zijn hier al een tijdje bezig, maar we hebben er nog niet zoveel over verteld. Voor vrij unieke wandbeschermingsklus zijn we hier vanaf januari al aan het werk. Eerst is een basis gecreëerd van MDF-panelen en vanaf mei gaan hier gecoate aluminium panelen op maat overheen geplaatst worden. Een specifieke uitmeetklus waar we later uitgebreid verslag over gaan doen.

Wat gaan wij hier doen? Wandbescherming van aluminium, met een MDF basis.

Wanneer gaan we aan de slag? Fase 2 vanaf mei. Fase 1 is in Q1 afgerond.