skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Eenvoudige producten om samen het coronavirus onder controle te krijgen

Bent u op zoek naar oplossingen om uw zaak weer te openen? Of uw medewerkers, klanten en leveranciers te herinneren aan de maatregelen? Wij hebben een speciaal assortiment met artikelen die relevant zijn rondom het coronavirus COVID-19. Producten zijn gericht op drie belangrijke onderwerpen: hygiëne, afstand houden en beschermen.
Met de producten beschermen wij onszelf, de medemens en blijven we alert op de maatregelen en omgangsregels die wij allemaal moeten naleven. Samen gaan wij het coronavirus tegen.
Persoonlijk advies nodig of bent u op zoek naar een maatwerkoplossing? Neem gerust contact met ons op via info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Hygiëne

Handen wassen

Met goede hygiëne kunnen wij de spreiding van het coronavirus het beste verminderen. Standaard verkopen en installeren wij producten die de algemene hygiëne van gebouwen verhogen, denk hierbij aan entreematten en wandbescherming met antibacteriele functie. Daarnaast hebben wij een aantal specialistische producten uitgelicht op deze pagina.

Afstand houden

Afstand houden

Het nieuwe normaal is dat wij allemaal proberen om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Zo is de kans kleiner dat wij de besmettelijke deeltjes van het virus opvangen. Aanpassen is lastig, daarom moeten wij onszelf blijven herinneren aan deze maatregel. Je ziet veel stickers en bordjes in de winkels e.d. Wij hebben matten die langdurig mee gaan en de duidelijke boodschap vertellen. Op zoek naar een kwalitatieve (waarschuwings)tape? Neem een kijkje bij de antislip tape.

Beschermen

Mondkapje

Met simpele middelen kunnen wij onszelf en mensen om ons heen beschermen. Romus heeft het assortiment uitgebreid met o.a. mondkapjes. Deze producten hebben een meerwaarde in drukker bezochte gebieden. Denk hierbij aan het openbaar vervoer, winkels en recreatie. Lees verder voor meer specificaties van deze Romus producten.

Beschermende middelen

Romus heeft het assortiment uitgebreid met mondkapjes en plexiglas platen. Voor gedetailleerde specificaties kunt u de informatiebladen downloaden van de producten. Informatiebladen zijn in het Engels. De mondkapjes zijn direct te bestellen in onze webshop.

Romus logo

Mondkapjes

Vanuit de bestaande samenwerking met Romus® levert Mapro vanaf nu betrouwbare mondkapjes. De maskers zijn van goede kwaliteit en met een hoog draagcomfort. De kapjes zijn uitermate geschikt voor privé, reizen en werk en lenen zich voor gebruik in alle (professionele) omgevingen buiten de zorg.

Kwaliteit

Mondkapjes worden op het internet aangeboden door vele partijen in vele variaties en de daarbij behorende diversiteit in kwaliteit en prijs. De mondkapjes van onze vaste en gecertificeerde partner Romus® zijn voordelig in prijs, zonder concessies aan de kwaliteit te doen.

Romus® is door de Franse overheid aangewezen als betrouwbare producent. Door met Romus® in zee te gaan kiezen wij bewust niet voor de goedkoopste oplossing. We leggen de focus op kwaliteit. U draagt een mondkapje immers voor uw eigen gezondheid.

Mapro kiest ervoor de markt te bedienen met mondkapjes die u en uw directe omgeving – familie, medewerkers, klanten –  daadwerkelijk goed beschermen. Wij leveren direct uit eigen voorraad, zolang deze strekt.

Specificaties

 • FFP1 classificatie
 • EN:14683:2019 norm
 • Effectief 4 uur lang
 • Verpakt in een doos van 50 stuks
 • Wanneer men moet werken of reizen in omstandigheden waarbij 1,5 meter afstand niet mogelijk is

Handen was instructies

De snelste manier om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan is door simpelweg onze handen grondig en regelmatig te wassen. De SPM Decocare panelen van Gerflor beschermen de wanden en geven een duidelijke handen was instructie. In acht stappen, uitgebeeld met pictogrammen, moedigt Decocare ons aan om goed onze handen te wassen. Een gezondheidsboodschap én effectieve wandbescherming.

Eigenschappen

 • Educatieve pictogrammen zijn gemakkelijk te begrijpen
 • Geschikt voor vochtige en natte ruimtes
 • Ideaal bij fonteinen en spoelbakken
 • Antibacterieel

De panelen komen in twee standaard varianten de Classic (400 x 600 mm) & Fontein met ronding aan de bovenkant (600 x 600mm).

SPM Decocare Classic Product
SPM Decocare Fontein Product
SPM Decocare
SPM Decocare Classic
SPM Decocare Classic
SPM Decocare Classic
SPM Decocare Classic

Attendeer met een logomat

Logomatten kunnen gemaakt worden met allerlei printen, zo ook een geheugensteuntje naar hygiëne of afstand behouden. Wij hebben een aantal standaard matten ontworpen met betrekking tot het coronavirus. Deze zijn direct te bestellen in onze webshop.

Eigenschappen

 • Droogloopmatten gaan langdurig mee
 • Verhoogt de hygiëne van het gebouw en/of ruimte
 • Duidelijke boodschap via logo en/of tekst

Persoonlijk advies of maatwerk?

U kunt veel producten direct bestellen in de webshop www.maprostore.nl. Maar heeft u specifieke wensen? Persoonlijk advies nodig omdat u een unieke situatie heeft of omdat u niet goed weet welke oplossing het beste is voor u? Wij kunnen sommige producten leveren in andere kleuren of bedrijfslogo’s doorvoeren, zoals bijvoorbeeld bij de logomatten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@mapro.nl, via telefoon op 072 30 30 009 of vul het offerte formulier in. Wij denken graag met u mee.

Direct offerte aanvragen
Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
 • Hidden
Back To Top
Zoeken