Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Projecten

EMA – Muurbescherming & Plinten Installatie

Wij zijn aan de slag gegaan in het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) in Amsterdam met muurbescherming en strakke plinten.

Verhuizing van het EMA

Het EMA heeft door de Brexit besloten de locatie in de Londense Docklands te verlaten en te verhuizen naar Amsterdam. Binnen twee jaar is het nieuwe gebouw uit de grond gestamd. Er is gekozen voor een locatie aan de Zuidas, ideaal te bereiken voor werknemers en bezoekers.
Er is een focus gelegd op een gezonde werkomgeving, met oog voor duurzaamheid door middel van duurzame materialen en een groene daktuin. Er werken namelijk meer dan 700 mensen in dit gebouw, verdeelt over 18 verdiepingen. Het meest opvallende binnen dit gebouw in de groene muur binnen, als een groene long verbindt deze muur het hele gebouw en verbetert daarnaast de luchtvochtigheid en filtert de lucht.

Mapro’s Installatie

Onze bijdrage in dit project bestaat uit het plaatsen van wandbescherming in onder andere de fietsenstalling en diverse gangen. Hier is gebruik gemaakt van SPM Decochoc. Daarnaast hebben wij gecoate aluminium plinten geplaatst, deze geven een luxe uitstraling.