Nieuws berichten

Entreematten zijn het visitekaartje van het pand

Droogloopmat aansluiten op draaideur

Een goede entree heeft diverse matten om al het vuil en vocht op te vangen wat mensen naar binnen lopen. Wij gingen aan de slag bij een prachtig kantoorpand in Almere om verschillende entrees te voorzien van matten. Bij de hoofdingang is rondom de draaideur binnen een Coral Brush droogloopmat geïnstalleerd in een complimenterende cirkelvorm. Het sluit mooi aan bij de draaideur en vanuit alle richtingen moet men over de mat lopen om verder te kunnen. Coral Brush droogloopmatten zijn kwalitatief, gaan lang mee en nemen goed vocht op. Er is gekozen voor de kleur 5715 Charchoal Grey, een mooie donkere kleur welke niet besmettelijk is en past in vrijwel elk interieur.

De matten komen recht van de rol af en om deze vorm te creëren was wel een timmermansoog nodig. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en gaan deze uitdaging graag aan, met een prachtig resultaat.

Tot in de puntjes afgewerkt

Met ronde vormen moet er goed gelet worden op de details en dat alles naadloos aansluit. Een precies klusje, waarbij ook de extra buitenmat te maken mee heeft. Om het grove vuil te verwijderen is een pastamat buiten gelegd voor men de draaideur instapt, waar het overige vuil wordt geschraapt en opgenomen door een aluminium mat.

Niet alleen de hoofdingang is voorzien van nieuwe matten, ook de andere entrees zijn voorzien van een Coral Brush mat. Bij de entree met trap hebben we ook de tredes bekleed en netjes afgewerkt met een trapneus met antislip inlage.

Met alle nieuwe matten kan dit kantoorpand op een prettige manier mensen ontvangen. Door de matten blijft het binnen een stuk schoner en droger, dat is toch prettig binnenkomen! Een schone en verzorgde uitstraling bij de entree, geeft -vaak onbewust- een prettig en vertrouwd gevoel. Daarom zijn entreematten het visitekaartje van uw pand.

Foto’s: Mapro