skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip installatie service

Antislip installatieservice

Installatieservice antislip oplossingen

Het op maat maken van de mat wordt gedaan aan de hand van een gesneden mal of eerder opgemeten afmetingen. De antislipoplossingen worden veelal voorgesneden in de productie om ter plaatse zo efficiënt mogelijk te kunnen installeren. De benodigde hulpprofielen zijn ruim voor handen om zo de beste afwerking te waarborgen.

Het team van de installatieservice is bij het gehele project betrokken van advies, inmeten, productie tot en met het installeren. Hierdoor kan bij complexe installaties het maximale uit de mogelijkheden van de producten worden gehaald.

Mapro heeft een professionele installatieservice voor al uw antislip oplossingen, profielen, entreematten en matten. Ons eigen team plaatst door heel Nederland en waar nodig ook in het buitenland.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Antislip installatie

Tough grip coating platen

Mapro werkt met een eigen installatie team en maakt geen gebruik van buitenlandse of ingehuurde partijen. Wij staan voor goede service en duidelijke communicatie en een prettige samenwerking.

“TROTS OP ONS PRODUCT EN INSTALLATIE KWALITEITEN. WIJ ZIJN GOED IN WAT WE DOEN. DAT IS WAAR MAPRO VOOR STAAT. MET ONS EIGEN INSTALLATIETEAM STAAN WE BORG VOOR DE GELEVERDE PRODUCTEN, SERVICE EN INSTALLATIE”.

antislip VVE balustrade glad
Installatie antislip
Antislip glad hout
Installatie antislip
antislip looppad vlonder
Back To Top
Zoeken