skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
onderhoud service entreematten

Entreematten onderhoudsservice

Onderhoudsservice

Periodiek onderhoud van de droogloop- en entreematten is wenselijk om de vuilopnemende werking van de matten optimaal te behouden. Daarom heeft Mapro een onderhoudsservice ,om zorg te dragen voor de optimale werking van uw entreezone waarbij uw entree er representatief blijft uitzien.

Wij bieden een compleet onderhoudsplan tegen een aantrekkelijke prijs. Allereerst brengen wij de gebruiksintensiteit van de schoonloopzones bij alle entrees van uw pand in kaart, samen met de mate van vervuiling. Vervolgens maken wij een inschatting van het benodigde onderhoud. Vervolgens komen we periodiek bij u langs om alle entreematten te reinigen. Het onderhoud bevat onder andere het verwijderen van pekel, kauwgum en andere hardnekkige vlekken.

De entreemat / droogloopmat wordt d.m.v. een stofzuiger met roterende borstels diep gereinigd en indien nodig met een sproei-en extractiemachine, voorzien van milieuvriendelijk schoonmaakmiddel, behandeld.

De entreematsystemen worden opgerold en indien van toepassing uit de matput verwijderd. De matput wordt bezemschoon gemaakt, zodat uw mat egaal op zijn plek blijft en optimaal werkt. Eventuele benodigde reparaties worden op tijd geconstateerd en uitgevoerd waardoor de levensduur van uw entreemat aanzienlijk verlengd kan worden.

Bescherm de achterliggende vloeren en haal het maximale uit uw entreezone.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Onderhoudsservice entreematten

Smartscraper onderhoud service

Onderhoud entreemat tuftiguard

Onderhoud Tuftiguard

“VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW MAT EN VERBETER DE UITSTRALING VAN UW ENTREEZONE MET ONZE ONDERHOUDSSERVICE”

Onderhoudsservice entreematten
Onderhoud entreemat tuftiguard
Onderhoud entreematten
Onderhoudsservice entreematten
Onderhoud entreemat tuftiguard
Back To Top
Zoeken