skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
plinten header

Profielen installatieservice

Installatieservice profielen

Het team van de installatieservice is bij het gehele project betrokken van advies, inmeten, productie tot en met het installeren. Hierdoor kan bij complexe installaties het maximale uit de mogelijkheden van de producten worden gehaald.

Het op maat maken van de plinten of overgangsprofielen wordt gedaan aan de hand van een gesneden mal of eerder opgemeten afmetingen. Waar nodig kunnen we in het werk de hoeken zetten voor een optimaal resultaat. De benodigde snij- buigmachines en hulpprofielen zijn ruim voor handen om zo de beste afwerking te waarborgen.

Mapro heeft een professionele installatieservice voor al uw profielen, muurbescherming, entreematten en antislip matten. Ons eigen team plaatst door heel Nederland en waar nodig ook in het buitenland.

Direct offerte ontvangen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
installatie service plinten

RVS plint met beschermfolie

Mapro werkt met een eigen installatie team en maakt geen gebruik van buitenlandse of ingehuurde partijen. Wij staan voor goede service en duidelijke communicatie en een prettige samenwerking.

“TROTS OP ONS PRODUCT EN INSTALLATIE KWALITEITEN. WIJ ZIJN GOED IN WAT WE DOEN. DAT IS WAAR MAPRO VOOR STAAT. MET ONS EIGEN INSTALLATIETEAM STAAN WE BORG VOOR DE GELEVERDE PRODUCTEN, SERVICE EN INSTALLATIE”.

aluminium plint gecoat
RVS plint gemonteerd
Aluminium plint gecoat
aluminium plint
installatie aluminium Plint
Back To Top
Zoeken