Nieuws berichten

Mapro gaat deze zomer verhuizen!

Een nieuw pand met ruimte voor meer groei

Minder dan tien jaar geleden gingen we van start, drie man sterk. Mats+Profiles was onze naam. Deze dekte onze activiteiten destijds nog prima af. Een kantoortje en een werkplaats, veel meer hadden we niet nodig.

Inmiddels zijn we ruim acht jaar verder. Mats+Profiles werd MAPRO, specialist in maatwerk in project en product. Het productassortiment verbreedde. We groeiden, de drie man werden er twintig, de projecten die we aanpakten steeds groter. In het pand aan de W.M. Dudokweg in Heerhugowaard, waarin we nu nog zijn gevestigd, pakten we er elke vierkante meter bij die beschikbaar kwam.

Maar het jasje begon de afgelopen jaren steeds meer te knellen. Dus gingen we om ons heen kijken en vonden we in Alkmaar een bedrijfspand dat voldoet aan onze behoefte. Meer kantoorruimte, meer vierkante meters werkplaats, meer opslagruimte. En voldoende ruimte over om de komende jaren verder te kunnen groeien.

In juni 2022 krijgen we de sleutel. Dan gaan we aan de slag om het ons helemaal naar de zin te maken. Komende zomer verlaten we dan het onderkomen in Heerhugowaard en verhuizen we naar onze nieuwe ruimte in Alkmaar.

Adres en postcode van het nieuwe pand zijn:
Edisonweg 4
1821 BN ALKMAAR

Webadres, e-mail en telefoonnummers blijven ongewijzigd. Definitieve verhuisdatum is 01-08-2022.

Mapro Edisonweg pand

Foto: Mapro