skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Meest opvallende projecten en ontwikkelingen van 2021

Aan het einde van het jaar reflecteren we graag op de behaalde successen en ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt. Als bedrijf zijn we weer gegroeid, daarmee hebben wij ook bedrijfsmatige VCA* behaald en staat er een verhuizing gepland in 2022.

Uit de honderden projecten die we in 2021 hebben afgerond is een selectie gemaakt van de meest opvallende binnen elke productgroep. Meer referenties zien? Neem een kijkje op de referentiepagina.

20.000 meter Cubu flex plinten in Terraced Tower Rotterdam

De grote trots blijft toch wel dit mega project in Rotterdam. Maanden lang hebben onze jongens hier op de knieën plinten geplakt in meer dan 300 appartementen en alle gangen over ruim 20 verdiepingen. Bij de afronding van het project is zelf fabrikant Döllken langsgekomen op foto’s en video’s te maken.

Product Cubu Flex plinten diverse hoogtes
Hoeveelheid 20.000 meter
Locatie Rotterdam
Bijzonderheid Grote hoeveelheid plinten, komst van Döllken voor interview en beeldmateriaal.

Naast plinten ook het wooncomplex voorzien van een kwalitatieve entreemat.

Terraced Tower Rotterdam
Cubu Flex Terraced Tower
Cubu Flex Terraced Tower
Cubu Flex Terraced Tower
Cubu Flex Terraced Tower
Terraced Tower Installatie

Samenwerking met mattenspecialist Verimpex

Belgische fabrikant Verimpex is samen met ons in zee gegaan om de Nederlandse markt te bedienen van kwalitatieve entreematten. Ons aluminium entreematten programma heeft daarmee een flinke wisseling doorgemaakt, waardoor het assortiment uitgebreider is dan ooit tevoren. Een belangrijke kernwaarde van Verimpex is dat zij matten produceren met oog op het milieu en ecologische impact. Matten worden onder andere van gerecycled materiaal gemaakt en zijn van hoge kwaliteit waardoor zij jarenlang meegaan.

Samen met Verimpex hebben wij afgelopen jaar al onze aluminium matten geïnstalleerd en geleverd.  Onder andere bij Hogeschool Utrecht, Terraced Tower Rotterdam, Van der Valk Gladbeck (DE) en nog meer.

Van Der Valk Gladbeck
Van Der Valk Gladbeck
Entreemat Haarlem

Wandprogramma uitgebreid met Bulletin Board

Om ons wandprogramma uit te breiden hebben wij afgelopen jaar een aantal producten in ons assortiment opgenomen. Één van de leukste en meest functionele is het Bulletin Board. Dit product komt in veel kleuren, is wandbeschermend, isolerend en fungeert als prikbord. Is daarom ideaal op scholen, maar ook interessant voor zorginstellingen. Een mooi product die hopelijk nog meer gaan plaatsen in de toekomst.

Product Bulletin Board
Uitgelicht project Dalton Basisschool
Hoeveelheid 140 m²
Locatie Arnhem
Opdrachtgever TON Projectstoffering
Bijzonderheid Nieuw product
Bulletin Board Installatie School
Bulletin Board Installatie School
Bulletin Board Installatie School
Bulletin Board Installatie School
Bulletin Board Installatie School
Bulletin Board Installatie School

IJsselland ziekenhuis wandbescherming

De zorg is de laatste jaren nog belangrijker geworden dan het al was. En met een hygiënische omgeving kunnen de zorgverleners hun werk doen zonder zich zorgen te maken over krassen en stoten. In het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan de IJssel zijn we gefaseerd bezig sins 2019. Nieuwe afdelingen worden voorzien van SPM Decochoc panelen en Combo Line hoekbeschermers. In ziekenhuizen botsen er gemakkelijk bedden, karretjes en andere apparatuur langs de wand, maar met onze wandbescherming hoeven zij daar geen zorgen om te maken. Bovendien zijn de wandpanelen hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en binden bacteriën én virussen zich niet.

Product SPM Decochoc wandbescherming
SPM Combo Line hoekbescherming
SPM Linea Touch leuningen
Hoeveelheid > 400 m² Decochoc
110 hoekbeschermers
50 meter leuningen
Locatie IJsselland Ziekenhuis – Capelle aan de IJssel
Bijzonderheid Diverse werkzaamheden op nieuwe afdelingen – langdurig project
IJsselland
IJsselland
Ijsselland
Ijsselland
Wandbescherming En Leuning
IJsselland

Onderwijsinstelling Heeze wandbescherming

Bij een grote onderwijsinstelling zijn we aan de slag gegaan met ons meest geplaatste wandbeschermingsproduct: Acrosmart SPM Decochoc. Dit product is kleurvast, beschermt tegen krassen en stoten en antibacterieel. Het interessante van deze locatie is dat wij hier ook in 2015 en 2020 wandbescherming hebben geplaatst. Dit is afgelopen jaar aangevuld met een kleurrijk en esthetische keuze van de kleuren flint, denim en bamboo.

Product SPM Decochoc wandbescherming
Hoeveelheid > 450 m²
Locatie Heeze
Opdrachtgever TON Projectstoffering
Bijzonderheid Meerdere kleuren SPM
Eerder wandbescherming geplaatst, nu aanvullend werk gedaan
Heeze Decochoc
Heeze Decochoc
Heeze Decochoc
Heeze Decochoc
Heeze Decochoc
Heeze Decochoc

Antislip aanvragen blijven binnenstromen

In de winter en herfst maanden is Antislip één van de best verkopende productgroepen. Wij zorgen ervoor dat we voldoende R13 Granulaat antislip matten en vlonderstrips op voorraad hebben zodat er snel gehandeld kan worden bij gladheid. Met het gemak van onze webwinkel Maprostore kunnen bedrijven en particulieren gemakkelijk zelf antislipproducten kopen. Voor VvE’s en grotere installaties steken wij graag zelf de handen uit de mouwen om de antislip oplossingen professioneel vast te leggen.

Product R13 Granulaat antislip matten

R13 Tough Grip Vlonderstrips

Uitgelichte locaties Ermelo, Maastricht en Emmen
Locatie Diverse
Bijzonderheid Productgroep blijvend groots in handel én installatie
R13 Granulaat Installatie
R13 Granulaat Installatie
R13 Granulaat Installatie
Installatieteam
Vlonderstrips Maastricht
Vlonderstrips Maastricht

Klaar voor 2022

Er staat al heel wat op de agenda voor het nieuwe jaar en we steken de handen uit de mouwen om er weer een productief jaar van te maken met nog meer groei. Zo wordt er onder andere al hard gewerkt in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum en zijn we volop bezig met de voorbereidingen op onze verhuizing die halverwege 2022 gepland staat.

Maar we gaan eerst dit jaar afsluiten en wensen daarom iedereen alvast fijne feestdagen en goede jaarwisseling!

Back To Top
Zoeken