skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Nieuw: Smartscraper nu Ftalaat vrij

MAPRO, het team van de uitvinders en innovators van vele bekende systeemmatten, stapt bij de productie van SMARTSCRAPER entreematten over op ftalaat-vrije weekmakers. 

De nieuwe ftalaat-vrije entreemat is ontwikkeld om het binnenmilieu en de luchtkwaliteit verder te verbeteren. Het gebruik van ftalaat-vrije weekmakers wordt al aanbevolen bij verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen en is verplicht voor speelgoed voor kinderen jonger dan drie jaar. Van ftalaten, die materialen flexibeler helpen maken, is bekend dat zij zich ophopen in de voedselketen en mogelijk schadelijk voor mens en milieu zijn.

MAPRO heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wil klanten de allerbeste oplossingen bieden. Ons doel is gezonde en mensvriendelijke entree zones te ontwikkelen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties en met een toegevoegde designbeleving. 

Design

smartscraper entreematDe Smartscraper is een schraapmat die in de eerste lijn vuil, vocht en fijnstof tegenhoudt. De entreemat heeft een rank design en past feilloos binnen een modern interieur. Bij projecten biedt MAPRO de mogelijkheid de Smartscraper Match in elk gewenste RAL-kleur te bestellen voor een naadloze aansluiting met het gewenste interieur.  

Met de lancering van de nieuwe generaties Smartscraper neemt MAPRO het voortouw in een ontwikkeling die leidt naar een duurzamere entreemat. Tegelijkertijd daagt het bedrijf de industrie uit deze weg in de komende jaren eveneens in te slaan.

Proactief

Sinds 2015 neemt MAPRO de bestaande productoplossingen en productieprocessen opnieuw onder de loep. Afgelopen jaar bracht het bedrijf proactief de nieuwe beschikbare technologieën in kaart voor de productie van pvc- of ftalaat-vrije oplossingen.
Het eerste resultaat is een entreemat die ftalaat-vrij is. 

De pvc-vrije muurbescherming Acrosmart Cliniwall is een tweede voorbeeld van de voortdurende zoektocht naar verbeterde oplossingen.

wandbescherming ziekenhuisDaarnaast biedt MAPRO een recycle-garantie van Smartscraper matten om volgens het Cradle to Cradle principe een positieve bijdrage aan te leveren aan een gezond leefklimaat en een beter milieu. 

The Smart solutions van MAPRO

Back To Top
Zoeken