Nieuws berichten

Nieuwe entreemat KVK Blaak

kvk-blaak-rotterdamVoor het mooie KVK gebouw met een monumentale ingang, kregen we de opdracht om de entreemat te vervangen. De huidige matten (rubber met PVC H profiel) waren niet langer representatief en niet in lijn met de allure en uitstraling van het gebouw.

Entreemat installatie service

Doordat de mat nergens een recht of symmetrisch lopend deel had, heeft ons installatieteam allereerst een op de millimeter precisie-mal gemaakt tijdens het opmeten. Hierdoor kon de entreemat in productie al op maat gemaakt worden.

Entreemat keuze

Gekozen is voor de Alumat 17mm met een slijtvaste Rib naaldvilt inlage. Deze mat is een juiste keuze voor deze entree, door de uniforme uitstraling en de mogelijkheid tot een strakke afwerking.

Door onze jarenlange ervaring met het produceren en installeren van entreematten in al hun verscheidenheid, is ook dit project weer volbracht met een mooi eindresultaat. En daar zijn wij best trots op.
Mocht u ook opzoek zijn naar een goede leverancier voor entreematten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben immers een oplossing voor elk entree binnen elk budget.