Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Projecten

Plinten tussen de bloemen en planten in FloriWorld

Mooie plintenklus op flora experience FloriWorld

Dol op planten en bloemen? Dan ben je bij FloriWorld op het juiste adres! Wij mochten met ons installatieteam de puntjes op de i zetten, door 850 meter plint in de experience te leggen.

Zwarte en witte plinten zijn geplaatst door het gehele museum. Kwalitatieve shockplinten van Döllken zijn uitgezocht in de hoogtes van 60 cm en 80 cm. De HSL plinten werken wanden en vloeren naadloos af door de flexibele zachte lippen aan boven- en onderkant. Daarnaast zijn deze plinten gemakkelijk schoon te houden. Beschikbaar in veel kleuren en drie hoogtes.
In FloriWorld is gekozen voor wit en zwart, dit geeft een rustig effect, passen goed bij de ruimtes en leiden de bezoekers niet af van de ervaring.

FloriWorld ligt in Aalsmeer en geeft bezoekers de kans zich helemaal onder te dompelen in de wereld van planten en bloemen. De ervaring is zowel digitaal als fysiek. Zo zijn er diverse projecties die gepersonaliseerd kunnen worden naar smaak, door middel van een armband die de bezoeker bij binnenkomst krijgt en instelt. Houd jij van rode tulpen? Dan zal je in jouw reis door FloriWorld deze veel tegen gaan komen.

Experience centrum FloriWorld is vanaf 1 juli open voor publiek, maar nu al beschikbaar voor een virtuele tour.