Ga naar hoofdinhoud
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
systeemplinten header

Systeemplinten

Systeemplinten assortiment

Praktisch en strak

Mapro heeft een aantal systeemplinten in het programma. Dit zijn zeer praktische plinten die onder andere bekabeling kunnen wegwerken.

Systeemplinten zijn praktisch

Profiel plinten is een andere benaming voor systeemplinten. Dit soort plinten zijn breder dan andere plinten in ons programma. Doordat de plinten dikker zijn is er ruimte om bijvoorbeeld kabels weg te werken in een kabelgoot. Dit geeft een strakke en nette uitstraling binnen uw interieur.

Mooie afwerking

Systeemplinten bestaan veelal uit twee lagen, het profiel wat op de wand wordt bevestigd en het front die hierop kan worden geplaatst. Hierdoor is de afwerking zeer strak, omdat het bevestigingsmechanisme is weggewerkt.

Dragen bij aan het design

Wij hebben ook een mooie systeemplint met LED-verlichting, dit geeft een speciale afwerking en valt op. Profiel plinten zijn erg praktisch, maar dragen ook bij aan het design. Mapro biedt, samen met andere merken in ons programma, verschillende systeemplinten aan van verschillende materialen.

Installatieservice & persoonlijk advies

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Bij Mapro tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau. Wilt u graag meer persoonlijk advies? Over onze plinten collectie, andere producten of services? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.

  • Hidden

Lees meer over onze profiel projecten

Back To Top
Zoeken