skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Praktische oplossingen voor hygiëne en afstand houden

Hoe blijven we letten op onze hygiëne en de afstand die we moeten nemen? Met praktische oplossingen kan je een duidelijke boodschap vertellen!

Logomat als geheugensteun

De snelste manier om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan is door simpelweg onze handen grondig en regelmatig te wassen. Met een droogloopmat blijven vloeren daarnaast ook een stuk schoner! Wij hebben een aantal standaard matten die direct te bestellen zijn in onze webshop. De logomatten worden in diverse afmetingen geleverd.

Logomat Gebruik Desinfectie
Logomat was hier uw handen
Logoma handen gewassen
Logomat handen wassen liggend

Muurbescherming met handwas-instructies

Binnen het programma van SPM zijn standaard panelen met duidelijke handwas-instructies. De platen kunnen gemonteerd worden achter of bij wasbakken, handig voor openbare gebouwen zoals bijvoorbeeld scholen en kantoren. De SPM Decocare platen zijn bovendien antibacterieel. De Decocare Classic is te vinden in onze webshop, maar u kunt ook de Decocare Fontein aanvragen. De Classic is een plaat van 400 x 600 mm en de Fontein is 600 x 600 met een afgeronde bovenkant.

Decocare
Decocare

Maak afstand houden visueel

We hebben het allemaal wel gezien, tape op de grond om anderhalve meter afstand aan te geven in supermarkten en winkels. Maar je kan dit ook vertellen met een duurzame mat die lang mee gaat, voeten schoonmaakt en ons erop attendeert dat wij anderhalve meter afstand moeten houden.

Logomat lang houd afstand alstublieft
Logomat lang anderhalve meter afstand houden
Logomat kort anderhalve meter
Back To Top
Zoeken