skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Toegankelijkheid Romus header

Romus Geleidelijnen

Romus Geleidelijnen en Toegankelijkheid

Romus Access met slechts één doel: samenwerken aan het toegankelijk maken van gebouwen voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking in lopen, horen en/of zien. Openbare ruimten en gebouwen verbeteren dankzij een afgestemde samenwerking van tegels, leuningen, geleidelijnen, ribbelstroken, signaleringen en waarschuwingsnoppen.

Mapro is importeur van Romus en houdt van diverse items ook voorraad aan. Hebben wij uw product niet op voorraad? Levertijden vanaf 24 uurlevering. Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Integrale toegankelijkheid

Toegankelijkheid verwijst naar het specifieke ontwerp van een product dat wordt vervaardigd om mensen te helpen en te beschermen wanneer ze wandelen of rijden door gebouwen en in de buitenlucht: geleidestroken moeten binnen de EU op dezelfde manier worden aangeduid zodat mensen zich makkelijker kunnen voortbewegen, zelfs wanneer ze naar het buitenland gaan, in overeenstemming met de Europese richtlijnen.

Het hoofddoel van geleidestroken is het bewustmaken van mensen voor de mogelijke gevolgen, zodat het risico op verwondingen kan worden beperkt en het verkeer van personen met een beperkte mobiliteit en een visuele beperking kan worden vereenvoudigd.

Onze service

Liever de installatie aan ons over laten? Dat kan! Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Romus Online Bestellen

Alles wat je vindt in de Romus catalogus kan je bij ons direct online bestellen. Zo ook geleidelijnen en het hele pakket rondom toegankelijkheid.  Romus heeft oplossingsgerichte producten om toegankelijkheid voor zowel binnen als buiten te implementeren.

Bestellen in de webshop gaat snel en is overzichtelijk, bovendien kunt u het op uw eigen tempo doen op een moment dat het u uitkomt. Mocht u toch vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of mail.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken