skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Romus Gereedschappen header

Romus Gereedschappen

Bestel en bekijk alle Romus artikelen in onze webshop

Romus Gereedschappen

*Assortiment op de website wordt nog aangevuld, bekijk het gehele assortiment alles in de catalogus

Romus logo
Voorbeelden, bekijk de webwinkel voor het gehele assortiment
Romus starter vloer las koffer set
Romus snellasmondstuk turbo
Romus nadenfrees plint turbo cove
Romus lasmond wand en plint turbo
Romus lasdraad afsteken turbo
Romus logo
Bekijk de uitgebreide catalogus van Romus

Romus gereedschappen voor vloer, wand en bescherming

Romus Tools eenvoudige en weldoordachte gereedschappen voor projectinrichter, vloerlegger en schilder. Meer dan 1.000 gespecialiseerde hulpmiddelen voor installateurs. Aangepaste oplossingen van ter voorbereiding van vloeren en muren, tot het optimaliseren en vergemakkelijken van werk zoals als het plaatsen van vloerafwerking

Mapro is importeur van Romus en houdt van diverse items ook voorraad aan. Hebben wij uw product niet op voorraad? Levertijden vanaf 24 uurlevering. Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs- kwaliteitsverhouding te leveren.

Kwalitatief gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk! En naast mooie materialen biedt Romus ook een ruim assortiment aan gereedschappen aan. Zo kan je gelijk alles voor je project in één keer bestellen.

Helaas gaan gereedschappen wel eens stuk, zijn aan vervanging toe of kan de gereedschapskist wel eens worden aangevuld. Romus heeft meer dan 1.000 artikelen die uw professie tot een hoger niveau kunnen tillen. Zij richten zich met name op tools voor vloerleggers en oppervlakte behandeling. Daarnaast hebben zij ook een assortiment in algemeen materiaal en persoonlijke bescherming.

Onze service

Liever de installatie aan ons over laten? Dat kan! Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Romus Gereedschappen Online Bestellen

Alles wat je vindt in de Romus catalogus kan je bij ons direct online bestellen. Ook het hele assortiment in gereedschappen, van klein gereedschap tot specifieke producten voor vloerleggers en wandafwerking.

Bestellen in de webshop gaat snel en is overzichtelijk, bovendien kunt u het op uw eigen tempo doen op een moment dat het u uitkomt. Mocht u toch vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of mail.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken