skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
romus materiaal header

Romus Materiaal

Materiaal & Persoonlijke bescherming

*Het gehele Romus assortiment is te vinden in onze webshop.

Romus logo
Romus logo
Bekijk de uitgebreide catalogus van Romus

Materialen voor verlichting, gevelbehandeling, persoonlijke bescherming en goederenbehandeling

Romus Materiaal & Persoonlijke bescherming een uitgebreid assortiment aan randproducten die heel handig en vaak ook nodig zijn op de werkvloer. Denk hierbij aan verlichting, goederenbehandeling & de juiste kleding en bescherming voor werknemers.

Mapro is importeur van Romus en houdt van diverse items ook voorraad aan. Hebben wij uw product niet op voorraad? Levertijden vanaf 24 uurlevering. Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren.

Romus materiaal voor elke bouwplaats

Naast bouwmaterialen en gereedschappen heeft Romus ook een assortiment in overig materiaal en bescherming. Dit assortiment is opgedeeld in verlichting, goederenbehandeling, gereedschap thermische isolatie, gevelbehandeling, beveiliging-persoonlijke bescherming, elektrisch gereedschap en verbruiksgoederen andere machines.

Om goed aan de slag te kunnen op projecten zijn rand materialen soms nodig. Want zonder goede verlichting of bescherming van het personeel kom je niet ver. Om materiaal op de werkplaats te kunnen vervoeren biedt Romus ook een verscheidenheid aan steekkarren en kleine wagentjes aan.

Naast bescherming van uw werknemers, door schoenen, overals en kniebeschermers, heeft Romus ook producten voor het beschermen van de bouwplaats. Soms moet een er aan een klein gedeelte gewerkt worden en willen we niet dat de hele locatie onder het stof en ander bouwafval komt. Een zipwall en afdekfolie kunnen daarbij helpen.

Onze service

Liever het werk aan ons over laten? Dat kan! Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Romus Materiaal Online Bestellen

Alles wat je vindt in de Romus catalogus kan je bij ons direct online bestellen. Alle materialen en persoonlijke bescherming staan in de catalogus in een speciale sectie.

Bestellen in de webshop gaat snel en is overzichtelijk, bovendien kunt u het op uw eigen tempo doen op een moment dat het u uitkomt. Mocht u toch vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of mail.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken