skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Romus oppervlakte behandeling header

Romus Oppervlakte Behandeling

Oppervlakte behandeling assortiment

*Het gehele assortiment van Romus is te vinden op onze webshop.

Romus logo
Romus logo
Bekijk de uitgebreide catalogus van Romus

Alles voor het verwijderen van oude materialen en het afvlakken van vloer en muur

Romus Oppervlakte Behandeling een speciale rubriek gericht op alles rondom de behandeling van vloeren en wanden, zodat ze daarna mooi kunnen worden afgewerkt. Oude vloeren, behang en verf moeten verwijderd worden en afgevlakt, daar helpt Romus bij.

Mapro is importeur van Romus en houdt van diverse items ook voorraad aan. Hebben wij uw product niet op voorraad? Levertijden vanaf 24 uurlevering. Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren.

Voorbereiding voor vloeren en wanden

Romus heeft een speciaal assortiment in oppervlakte behandeling voor vloer en wand. Met meer dan 1.000 producten zorgen zij ervoor dat de klus professioneel geklaard wordt.

De collectie is opgedeeld in producten voor het strippen van vloeren en wanden, mengen, schuren en afwerken, vochtmeting en -behandeling, verwarming en het reinigen van de bouwplaats. Zo kunnen vloeren en muren helemaal klaargemaakt worden voor nieuwe bekleding. Ze bieden onder andere diverse schrapers aan, verfafbranders, schuurapparaten en -schijven, vochtmeters en verwarmingen.

Onze service

Liever het werk aan ons over laten? Dat kan! Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Romus Online Bestellen

Alles wat je vindt in de Romus catalogus kan je bij ons direct online bestellen. Oppervlakte behandeling en alle producten die hiervoor dienen vindt u in de speciale sectie.

Bestellen in de webshop gaat snel en is overzichtelijk, bovendien kunt u het op uw eigen tempo doen op een moment dat het u uitkomt. Mocht u toch vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of mail.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken