skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
romus profielen header

Romus Profielen

Romus logo
Profielen en gereedschappen voor vloer en wand.

Van dorpel tot plint

Romus Profielen voor vloer en wand. Een uitgebreid aanbod aan profielen om vloeren en wanden perfect af te werken. Ter voorkoming van vervormingen door het uitzetten van vloeren. Allerlei profielen voor dorpels, trappen, dilatatie en wanden aangepast aan uw behoeften en aan de functie van het interieur.

Een mooie omlijsting, Romus profielen

Romus heeft een ruim assortiment in profielen; deurdorpelprofielen, dilatatieprofielen, trapneuzen en plinten. Zo maken wij elke vloer en/of wand mooi af. Profielen werken projecten af en beschermen uw vloer, wand of trap. Naast ons eigen programma en Proline, hebben wij een aanvulling vanuit Romus. Samen zorgt dit voor een zeer breed assortiment in profielen.

Onze service

Liever de installatie aan ons over laten? Dat kan! Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Romus profielen online bestellen

Alles wat je vindt in de Romus catalogus kan je bij ons direct online bestellen. 70 pagina’s vol met allerlei profielen, zo zit er zeker het juiste product voor uw project bij!

Bestellen in de webshop gaat snel en is overzichtelijk, bovendien kunt u het op uw eigen tempo doen op een moment dat het u uitkomt. Mocht u toch vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of mail.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken