skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Romus Quickmat header

Romus Quickmat

Romus logo
Bekijk de speciale Romus Quickmat catalogus

Romus Quickmat Entreematten

Het doel van een entreemat

De entreemat is een belangrijk onderdeel in nieuwe en gerenoveerde gebouwen: De matten van Romus Quickmat zijn speciaal ontworpen om vuil- en vochtinloop te voorkomen en zo de ruimte netjes te houden, de levensduur van de vloer te verlengen, onderhoudskosten te verminderen en ongevallen te vermijden.

Expertise

Romus heeft een expertise voortvloeiend uit 50 jaar ervaring op het gebied van afwerkingen van gebouwen, gebruikt om een breed assortiment mattensystemen te ontwikkelen waaronder het Quickmat-concept, een unieke constructie waarbij verschillende soorten inleg – schrapend, absorberend – met een vuilopvangsysteem worden gecombineerd.

Romus Quickmat voor elk segment

De matten binnen het programma zijn geschikt voor vele segmenten; onderwijs, zorg, huishoudelijk, retail, recreatie, industrie, kantoren, sport, publieke gebouwen en beurzen. Quickmat-assortiment zijn geschikt voor de 1e en 2e entreezones, dit betekend dat er oplossingen zijn voor buiten en direct bij binnenkomst.

Onze service

Liever de installatie aan ons over laten? Dat kan! Ons team heeft veel ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst kunnen we ook de installaties verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Romus Online Bestellen

Alles wat je vindt in de Romus catalogus kan je bij ons direct online bestellen. Zo ook geleidelijnen en het hele pakket rondom toegankelijkheid.  Romus heeft oplossingsgerichte producten om toegankelijkheid voor zowel binnen als buiten te implementeren.

Bestellen in de webshop gaat snel en is overzichtelijk, bovendien kunt u het op uw eigen tempo doen op een moment dat het u uitkomt. Mocht u toch vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of mail.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken