skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Toegankeheid gebouwen header

Geleidelijnen

Geleidelijnen assortiment

Routebegeleiding

Openbare ruimten buiten en omgevingen rondom gebouwen moeten toegankelijk zijn voor elk publiek. Dit is onder andere te bereiken met goede routebegeleiding. Geleidelijnen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Deze lijnen zorgen met hun reliëf voor een duidelijk pad voor blinden en slechtzienden, maar helpen eigenlijk elke voetganger in openbare ruimtes. De lijnen komen in losse balken of tegels voor, wij bieden voor beide varianten opties aan voor binnen en buiten.

Entree

Zorg ervoor dat de entree naar uw pand duidelijk zichtbaar is, en toegankelijk is voor mindervaliden, zoals bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Een goede entreemat helpt ook de entree aan te duiden en veilig het pand te betreden. Neem een kijkje in ons assortiment entreematten. Mede door het opnemen van vocht en vuil maakt een goede entreemat het gebouw een stuk veiliger en netter.

Parkeren

Van de aanwezige parkeerplaatsen moet 2% hiervan een invalide parkeerplaats zijn. Deze liggen zo dicht mogelijk bij de ingang van het gebouw, maximaal 25 meter van de hoofdingang. In parkeergarages vlakbij de uitgang of lift. Een duidelijke markering voor invalidenparkeerplaatsen is noodzakelijk en genoeg ruimte rondom de plek.

Maak gebruik van routegeleiding van en naar de ingang en zit dit door van buiten naar binnen en vice versa.

Persoonlijk advies

Meer weten over toegankelijkheid, markeringen, routegeleiding of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We geven u graag advies en komen indien gewenst op locatie installeren met ons eigen installatie-team.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken