skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Toegankelijkheid Romus header

Podotactiele noppen en tegels

Podotactiele noppen en tegels assortiment

Maak gebouwen toegankelijk

Iedereen, ook mensen met een beperking, moeten gemakkelijk een openbaar gebouw kunnen betreden. Dit kan gaan om onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, kantoren e.d. Een beperking kan iets zijn op verschillende vlakken, denk niet alleen aan blinden of slechtzienden maar ook mensen in een rolstoel of met een auditieve beperking.

Hulpmiddelen

In onze collectie bieden we oplossingen om de toegankelijkheid van gebouwen te vergroten voor zowel binnen als buiten. Een goede route begeleiding met contrasterende kleuren helpt niet alleen visueel gehandicapten, maar draagt ook bij aan een duidelijke loopzone en -route voor alle bezoekers.

Richtingsaanwijzing

Podotactiele noppen en gidslijnen zijn er niet alleen voor mensen met een visuele beperking, maar eigenlijk voor iedereen. Gidslijnen (ook wel geleidingsrails genoemd) geven een duidelijk looppad weer en helpen bezoekers te oriënteren. De noppen worden toegepast als waarschuwing, voor bijvoorbeeld een drempel, trap of oversteekplaats.

Persoonlijk advies

Meer weten over toegankelijkheid, markeringen, routegeleiding of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We geven u graag advies en komen indien gewenst op locatie installeren met ons eigen installatie-team.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken