Zakelijke klant

Wilt u online zakelijk bestellen bij Mapro?

Zakelijk bestellen kan als u werkzaam bent in de bouwsector of groot afnemer bent. Als u een particulier bent of buiten onze segmenten valt kunt u gewoon bestellen, zonder zakelijke korting of account.

Vul het formulier in om een zakelijk account aan te vragen

U kunt als bedrijf een account aanvragen door het formulier in te vullen. Wij hebben de zakelijke gegevens zoals KvK- en BTW-nummer nodig om een juiste berekening te maken voor welke zakelijke prijzen u in aanmerking komt.

Als uw bedrijf niet geschikt is voor onze zakelijke staffels, brengen wij u uiteraard op de hoogte. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, kunt u altijd mailen of mailen.

Zakelijke klant worden:

  1. Vul het formulier in.
  2. Wij verwerken uw aanvraag, bepalen het bijpassende kortingspercentage.
  3. Binnen ±1 werkdag ontvangt u de inloggegevens, per mail.
  4. U kunt inloggen, de persoonlijke kortingen zien en bestellingen plaatsen.

Voordelen van zakelijk bestellen:

  • Zakelijke korting is zichtbaar
  • Op rekening betalen*
  • Direct zelf bestellen

*Als nieuwe klant is de eerste bestelling op vooruitbetaling, vervolg bestellingen kunnen op rekening met een betaalconditie van 30 dagen.

Bent u al een vaste klant?

Als u al bekend bent bij ons in het systeem kunnen we ook een account voor u aanmaken waarbij u de persoonlijke prijzen in kan zien en bestellingen plaatsen. Vul het formulier in of stuur een mailtje met de aanvraag voor inloggegevens.

Project- of maatwerk nodig?

Voor grote projecten, maatwerk maken onze verkopers een offerte voor u op. Voor alle vragen over onze producten kunt u altijd terecht via mail en/of telefoon.

Meer vragen over zakelijke bestellen nodig? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u al een account?

Klik hier om in te loggen.

    Vul het formulier in