Skip to content

Afbouwprofielen

Uitgebreid profielen programma

De tegelzetter en vloerspecialist vinden hier alle profielen die zij nodig hebben voor de klus. Ons programma zit vol met noodzakelijke en specifieke profielen van onder andere Proline, Progress en Romus. Als u opzoek bent naar een schaars profiel of maatwerk, dan kunnen wij u helpen.

Direct een offerte aanvragen
Trapprofiel Op Maat Commissariaat Van De Media Hilversum

Ruim assortiment

Afbouwprofielen van Mapro is een ruime collectie aan topkwaliteit profielen. Met meer dan 3.000 verschillende profielen en uitvoeringen bieden we oplossingen voor egaliseren, tegels, dilataties, plinten en diverse vloerafwerkingen. Zo hebben wij het juiste profiel voor uw project!

Naast het praktische nut van profielen is het ook een omlijsting van uw werk, wat er natuurlijk mooi en strak uit mag zien.

Proline afbouwprofielen

Wij zijn importeur van Proline Producten, een Duitse kwaliteitsleverancier. Zij leveren vloer- en wandprofielen maar hebben ook een uitgebreid programma in afdichtsystemen, drainagesystemen en ondervloeren.

Installatie en service

Ons team heeft veel ervaring in het adviseren over, en indien gewenst installeren van, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Dienstverlening tillen wij graag naar een hoog niveau.

Omdat wij beschikken over een eigen installatieteam zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor de innovaties in ons programma.

Neem contact op voor advies of meer informatie

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Stuur ons een e-mail
info@mapro.nl

Mapro Bus

Direct een offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam en achternaam*

Bekijk de projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt

Back To Top