skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
afbouwprofielen header

Afbouwprofielen

Uitgebreid profielen programma

De tegelzetter en vloerspecialist vinden hier alle profielen die zij nodig hebben voor de klus. Ons programma zit vol met noodzakelijke en specifieke profielen van onder andere Proline, Progress en Romus. Als u opzoek bent naar een schaars profiel, dan kunnen wij u hoogstwaarschijnlijk helpen.

Klik op onderstaande categorieën om meer te weten te komen over onze producten.

Ruim assortiment

Afbouwprofielen van MAPRO is een ruime collectie aan topkwaliteit profielen. Met meer dan 3.000 verschillende profielen en uitvoeringen bieden we oplossingen voor egaliseren, tegels, dilataties, plinten en diverse vloerafwerkingen. Zo hebben wij het juiste profiel voor uw project!

Naast het praktische nut van profielen is het ook een omlijsting van uw werk, wat er natuurlijk mooi en strak uit mag zien.

Proline afbouwprofielen

Wij zijn importeur van Proline Producten, een Duitse kwaliteitsleverancier. Zij leveren vloer- en wandprofielen maar hebben ook een uitgebreid programma in afdichtsystemen, drainagesystemen en ondervloeren.

Installatie & Service

Ons team heeft veel ervaring in het adviseren over, en indien gewenst installeren van, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Dienstverlening tillen wij graag naar een hoog niveau.

Omdat wij beschikken over een eigen installatieteam zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor de innovaties in ons programma.

Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in meer informatie en/of advies!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Afbouwprofielen zijn niet alleen praktisch maar ook een omlijsting van uw vloer, muur of trap
Aanloopprofiel
Back To Top
Zoeken