skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
hoekbeschermers header

Hoekbeschermers

Perfecte afronding binnen muurbescherming

Mapro heeft een uitgebreid programma kunststof, aluminium en RVS hoekbeschermers. Een veelzijdigheid aan kleuren verschillende structuren en materialen, standaard profielen op maat geleverd. Indien gewenst gemonteerd door ons installatieteam.

Voorkom slijtage

Hoeken zijn bijzonder gevoelig voor beschadiging, dus ze moeten goed worden beschermd. SPM heeft een compleet assortiment zorgvuldig ontworpen hoekbeschermers ontwikkeld. Die slijtage bestrijden en effectieve, veilige bescherming bieden.

Verschillende soorten

We hebben verschillende soorten hoekbeschermers in ons programma; met plakstrips, met een aluminium binnenkant of strakke RVS. Zo hebben voor elke muur en hoek de perfecte bescherming. Ook voor hoeken die niet 90 graden zijn hebben wij oplossingen.

Combineer hoekbeschermers

Ons uitgebreid programma in hoekbeschermers in combinatie met muurstootlijsten en wandbescherming geeft uw muren een extra mooie afwerking en zorgt voor een afname in facilitaire kosten door vermindering van gebruikssporen. Kortom een permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

Van industrie tot zorg

Hoekbescherming is met name ideaal voor gebieden met intense activiteit, beschadiging kan komen door het schrapen langs de hoeken door mensen en voertuigen, maar ook bedden, karretjes, containers en bijvoorbeeld stofzuigers. Daarom wordt bescherming geadviseerd in onder andere industriële gebieden en panden, gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, parkeergarages, kantoren, gemeenschappelijke ruimten binnen VvE, horeca en farmaceutische industrie.

Advies op maat

Onze experts adviseren u graag over de juiste hoekbeschermers en andere muurbescherming. Want we willen dat onze producten goed hun werk doen en lang mee gaan. Wij hebben ook een installatieservice, ons professionele team installeert en monteert onze producten op uw locatie.
Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken