skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip binnen header

Antislip binnen

Antislip voor binnen

Mapro levert antislip binnen oplossingen. Maar heeft daarnaast ook nog een groot aantal antislip oplossingen voor buiten vloeren. De producten voor binnen zijn geschikt voor trappen, badkamers, kleedkamers en zwembaden. De antislip binnen oplossingen kunnen worden gemonteerd voor permanente of tijdelijke installaties.

Gladheid voorkomen

Uitglijden kan binnen net zo goed gebeuren als buiten. We nemen gemakkelijk nattigheid en ander vuil mee naar binnen waar we vervolgens over kunnen slippen. Maar ook in ruimtes waar veel vocht is zoals wellness ruimtes is er slipgevaar.

Met een goede entreemat wordt al veel vocht en vuil van buiten tegen gehouden, maar soms is er net een beetje extra preventie nodig. Gallerijen en trappen kunnen ook snel glad worden en wat antislip gebruiken. Een goede antislipmat of -tape scheelt een hele hoop.

Voorkomen is beter dan genezen. Er kunnen ernstige ongelukken gebeuren door uitglijden, vaak komen we ook met de schrik weg. Maar het is beter als we het vallen kunnen voorkomen door een goede antislip oplossing.

Korte levertijd en kwaliteit service

Mapro werkt samen met diverse Europese leveranciers van antislip oplossingen. Van diverse producten houden we voorraad aan en wat niet op voorraad is, heeft een korte levertijd.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Kwaliteiten en veiligheid staan altijd voorop.

Omdat wij beschikken over een eigen team van installateurs, zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor innovaties binnen ons programma.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken