skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
muurstootlijsten header

Muurstootlijsten

Muurstootlijsten

Mapro heeft een uitgebreid programma kunststof muurstootlijsten. Een veelzijdigheid aan kleuren en verschillende structuren op maat geleverd.

Ons uitgebreide programma in stootlijsten, hoekbeschermers en wandbescherming geeft uw muren een extra mooie afwerking en zorgt voor een afname in facilitaire kosten door vermindering van gebruikssporen. Kortom een permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

Verschil tussen directe en indirecte wandbescherming

Directe bescherming Indirecte bescherming
  • Impactpunten gemakkelijk identificeerbaar
  • Schade is duidelijk en treedt op in voorspelbare patronen
  • Vaak gespecificeerd in bestaande gebouwen
  • Geschikte oplossing voor renovatieprojecten waarvan de beschadigde gebieden bekend zijn
  • Schade is moeilijk te voorspellen
  • Typen en niveaus van verkeer zijn onbekend
  • Vaak gespecificeerd in nieuwe gebouwen
  • Geschikt voor nieuwbouw waar minder gemakkelijk schade is te voorspellen
Muurstootlijsten tekening directe bescherming stoel
Muurstootlijsten tekening directe bescherming kar
Muurstootlijsten tekening indirecte bescherming

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden

Beschermd tegen krassen en stoten

Sierlijk en praktisch, muurstootlijsten liggen horizontaal op de muren. De lijsten beschermen de wanden van direct contact en door de verscheidenheid in kleuren en vormen kan het ook nog eens heel erg mooi en strak uit zien.

Schokabsorberend

Wij hebben verschillende soorten muurstootlijsten, sommige liggen in een rails en andere liggen direct op de muur. Ze hebben allemaal hun eigen uitstraling en hoeveelheid stoten die ze aan kunnen. De lijsten hebben een schokabsorberende werking, stoten worden opgevangen zonder beschadiging aan de wanden.

Ruimten met meer kans op muurbeschadiging

Muurstootlijsten kunnen van meerwaarde zijn en gebouwen en ruimtes waar de kans op krassen en stoten aanwezig zijn. Dit kan komen door het vervoeren van wagentjes, bedden, trolleys, karretjes en containers. Maar ook parkeergarages, magazijnen en andere industriële gebieden.

Antibacterieel

Onze wandbescherming van SPM zijn naast schokbestendig ook beschermd tegen bacteriën en de effecten van schoonmaakmiddelen. Het is gemaakt van een vaste kleur en antibacterieel PVC, de kleur van de producten zal niet vervagen in de loop van de tijd.

Installatie & Advies

Geïnteresseerd in muurbescherming? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies! Indien gewenst monteert ons installatieteam de producten. Ons programma biedt een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, openbare ruimten, kantoren, ziekenhuizen, gemeenschappelijk gedeelde ruimten binnen VVE, horeca, farmaceutische industrie, etc.

Back To Top
Zoeken