skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Progress Prosupport Tube System

Prosupport Tube System van Progress

Progress logo

Het meest praktische, snelle en flexibele systeem dat de gewenste hoogte bereikt. Prosupport Tube System is een verstelbaar en modulair ondersteuningssysteem voor zwevende vloeren buitenshuis van hoogte van 29 mm tot 1000 mm. Het systeem bestaat uit 1 basis, 2 schroeven, 1 flens, 2 koppen en verschillende pvc buizen om de gewenste hoogte te komen. Beide koppen, naargelang de schroef, kunnen vast of zelfnivellerend zijn.

  • Gepatenteerd systeem
  • 29 tot 1000 mm hoogte
  • Zelfnivellerend
  • Te installeren tot maximale helling van 5%

Prosupport Tube System in beeld

Onderdelen van Prosystem Tube System
Prosupport Tube System
Prosupport Tube System
Prosupport profielen
Prosupport Profile N
Prosupport Profile T

Om de verhoging netjes af te werken is een N of T profiel nodig. Deze profielen komen in lengtes van 270 cm.
Prosupport profiel T & N zijn profielen voor de bescherming en afwerking van de buitenrand van verhoogde vloeren in keramiek, hout en composietmaterialen. Het verticale deel van de profielen is voorzien van een speciaal ontworpen vin die een zwaluwstaartbekledingssysteem creëert. Dit zwaluwstaartbekledingssysteem zorgt ervoor dat de lijm die gebruikt wordt om de bekleding te bevestigen aan de profielen hecht. Het profiel is ook verkrijgbaar met een sierrand van 2 cm hoogte (prosupport profiel T).

Progress Prosupport Tube System

Het Prosupport Tube System is ideaal voor het leggen van verhoogde buitenvloeren en is een gepatenteerd systeem van modulaire, aanpasbare ondergronden voor het maken van verhoogde buitenvloeren van 29 tot 1000 mm hoog. Het systeem bestaat uit 1 basis, 2 schroeven, 1 ringmoer, 2 koppen, en een aantal buizen om de gewenste hoogte te bereiken. De twee koppen kunnen, afhankelijk van de manier waarop de schroef wordt aangebracht, vast of zelfnivellerend zijn. De kracht van dit systeem, dat het uniek maakt op de markt, is het beperkte aantal onderdelen waaruit het bestaat. In feite kan dezelfde kop worden gebruikt voor zowel vaste als zelfnivellerende plaatsing. En kunnen hoogten tot 100 cm worden bereikt door eenvoudigweg de hoogte te veranderen van buizen, die ter plaatse kunnen worden gesneden. Het Prosupport Tube System wordt voorgesteld als het meest praktische, snelle en flexibele systeem om de gewenste hoogte te bereiken.

Prosupport Tube System

Leverancier: Progress Profiles | Mapro B.V.

Type: tegeldrager systeem

Materiaal: Het systeem bestaat uit meerdere onderdelen, voor elke klus een andere samenstelling. Het systeem is gemaakt van polypropylene en rubber. 

Direct offerte aanvragen
Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken