skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
badkamer profielen header

Badkamer profielen

Badkamer profielen

Mapro levert badkamer profielen voor oplossingen voor afwatering en inloop-douches van Proline systems. Maar heeft daarnaast ook nog een groot aantal profiel oplossingen voor een mooie afwerking van de vloeren, waarin kwaliteit altijd vooropstaat en we een altijd een oplossing kunnen bieden voor uw installatie. Mapro heeft een compleet assortiment badkamer profielen, waarvan menig type uit voorraad leverbaar is.

Verschillende soorten profielen

In een badkamer of andere sanitaire ruimte kom je verschillende soorten profielen tegen. Denk aan tegelprofielen, drainage- of afwateringssystemen en glas- en wanddragers. Wij hebben samen met Proline een uitgebreid assortiment aan badkamer profielen.

Wil je meer weten over tegelprofielen? Neem dan een kijkje op de speciale pagina voor tegelprofielen.

Moderne sanitaire ruimte

In plaats van een afvoerputje een mooie douchegoot plaatsen? Daar hebben ze bij Proline over nagedacht en een heel mooi assortiment samengesteld. De drainagesystemen geven elke douche een wellness gevoel. De afvoergoten kunnen worden geleverd in gewenste afmetingen en worden geadviseerd op de hoeveelheid water die zij moeten afvoeren. Ook geschikt voor inloopdouches.

 

Om uw glazen wanden te monteren hebben wij ook beschikking tot glasprofielen. Hiermee kunt u een douchecabine helemaal naar eigen wens installeren; zelfgekozen afmetingen in wanden en afwatering. Een combinatie van verschillende soorten profielen, zorgen voor een strak geheel. Zo is uw sanitaire ruimte niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk in een modern design.

Installatie service & persoonlijk advies

Mapro is importeur van Proline Producten en houdt van diverse profielen voorraad aan. Wat bij ons niet op voorraad is, heeft zeer korte levertijden.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Bij MAPRO tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken