skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
plinten header

Plinten

Plinten: de finishing touch van de vloer

Vloeren en wanden zijn pas af als er een plint tegenaan zit. Wij hebben een ruim assortiment aan kwalitatieve en professionele plinten voor bedrijf en particulier.

Klik op onderstaande categorieën om meer te weten te komen over onze producten.

Plinten zijn multifunctioneel

Plinten zijn dé afwerking van de vloer, maar ook de wand. Ze komen in vele vormen en maten en zijn tevens multifunctioneel. Naast de afwerking, door het dichten van de naad die kan ontstaan tussen vloer en muur, beschermen plinten ook de wanden en dragen bij aan het interieur.

Diverse merken

Mapro heeft een uitgebreid programma plinten van verschillende materialen zoals: aluminium, RVS, MDF, shockplint, PVC of flexibel vinyl. Wij maken naast onze eigen plinten gebruik van verschillende andere merken zoals Romus, Döllken & SPM Gerflor. Zo kunnen wij voor elke klus de juiste producten leveren.

Voor elk project een geschikte plint

Binnen ons assortiment is een verscheidenheid aan materialen, kleuren, afwerkingen en functies. Hierdoor is er genoeg keuze en is er een plint voor elk project in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Praktisch nut van plinten

De praktische kant van plinten is het beschermen van de wanden, een overgang vormen tussen vloer en muur, maar met systeemplinten kunnen ook kabels netjes worden weggewerkt.

Montage service

Het leggen van plinten is een vak apart, met name als het om grote stukken gaat of speciale soorten. Wij beschikken over een eigen installatieteam die gewend is om met al onze producten te werken. Wilt u meer informatie over onze producten of services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Plinten zijn niet alleen praktisch maar ook een omlijsting van uw vloer en muur
Aluminium Plint Profiel Channel
Back To Top
Zoeken