skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Deurbescherming Header 800x200 BW

Deurbescherming

Deurbescherming assortiment

Deuren zijn te beschermen met een schopplaat, maar door SPM kunnen wij ook een gedeelte of de gehele deur bekleden met hun beschermende materiaal. Deze kan zelfs in diverse vormen worden geleverd, zodat het niet alleen praktisch is, maar ook esthetisch. Vele kleuropties en goed te combineren met wandbescherming of hoge plinten van SPM.

Schopplaten komen in kunststof van SPM Decochoc, aluminium of RVS. Deze kunnen op maat worden gemaakt.

SPM Logo Klein

Schopplaten assortiment

Klik op de onderstaande producten voor meer informatie en foto's

Deurbescherming

Maak de gehele bescherming in uw gebouw af met deurbescherming. Naast de bescherming van wanden door platen en muurstootlijsten, hoeken en de ondersteuning door middel van leuningen is onze deurbescherming een hele mooie aanvulling die heel goed te combineren valt met andere muurbeschermingsproducten.

Beschermen & Opvallen

In medische en andere openbare instellingen worden deuren onderworpen aan de zwaarste tests: de voorkant en zijkanten worden blootgesteld en zijn gevoelig voor beschadiging. Zij worden bijvoorbeeld gestoten door trolleys, brancards en andere mobiele apparatuur.

Om de deuren te beschermen hebben wij een aantal mooie opties in ons programma, naast de schopplaten die met name praktisch zijn, hebben wij ook mooie afwerkingen. Alleen aan de onderkant, half hoog of volledige bescherming. Daarnaast zijn de opties ook nog een beschikbaar in vele kleuren en zelfs met iconen of printen beschikbaar, hierdoor kan je de deurbescherming ook heel mooi combineren met wandbescherming.

Kwaliteit en service

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Omdat wij beschikken over een eigen installatieteam hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

De Acrosmart SPM kunststof bescherming is resistent tegen chemische schoonmaakmiddelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen. Zij zijn 100% antibacterieel.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken