skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
pastamatten header

Pastamatten

Pasta- & Spaghettimatten

De pastamatten, ook wel spaghettimatten genoemd, zijn kwaliteitsmatten die in verschillende kleuren en vormen gemaakt kunnen worden. Een collectie van Mapro voortkomend uit een jaren lange ervaring van adviseren en installeren van entreematten in binnen- en buitenland. Naast een aantal eigen kwaliteiten is onze collectie uitgebreid met de Coral Grip matten van Forbo.

Unieke structuur

Pastamatten / Spaghettimatten worden gemaakt van vinyldraad gelegd in lussen. De lussen worden gestapeld net als bij een eetbare pasta. Hierdoor krijgt de mat zijn typerende structuur en vuil verbergende werking. Door het reliëf hebben spaghettimatten een schrapende werking. Omdat de pastamat / spaghettimat flexibel is, voegt ze zich naar de onderliggende bodem en zijn ze ook gemakkelijk op te rollen.

Lange levensduur

Er zijn vele kwaliteiten en uitvoeringen voor verschillende toepassingen. Mapro werkt alleen met projectkwaliteiten, dat wil zeggen: dikke lussen, mat dikte 13 -15mm dik, UV bestendig en een open structuur. Bijkomend voordeel is dat de matten worden gemaakt van 100% gerecycled PVC en daarmee minder milieubelastend zijn. Spaghettimatten zijn erg duurzaam, hoe vaak je ze ook gebruikt ze blijven goed.

Personaleer uw mat

Onze pastamatten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kan ook prima voorzien worden van uw logo. Het logo wordt als een puzzel ingelegd en is daarmee ook zeer slijtvast. De pastamatten wegen tussen de 4 en 6 kg per m2 – afhankelijk van de hoeveelheid materiaal en de structuur die wordt gebruikt. Pastamatten onder de 3,5 kg per m2 zijn niet geschikt voor projectentrees.

Advies over pastamatten

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!
Wij adviseren u ook vrijblijvend in de ontwerpfase om de entree goed in uw bouwplannen in te passen.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden

Enkele Mapro referentie adressen:

Back To Top
Zoeken