Skip to content

Verimpex entreematten

Duurzaamheid

Verimpex streeft ernaar om de ecologische voetafdruk van elk product dat zij produceren te verminderen. Het assortiment wordt gemaakt op basis van 100% herbruikbare energie en met lokale producten. Zo worden er voor de Tireguard oude vliegtuigbanden gebruikt. Als matten terugkomen bij Verimpex worden deze zoveel mogelijk hergebruikt.

Alle matten worden van sterke materialen gemaakt, waardoor deze robuust en kwalitatief zijn. Hierdoor hebben de matten een lange levensduur. Zo geniet je vele jaren van jouw mat op maat en is deze pas na jaren van intensief gebruik aan vervanging toe. Zo ontstaat er minder afval en is goed voor de portemonnee.

Direct een offerte aanvragen
Productie foto Verimpex

Belgisch vakmanschap

Sinds 1983 is Verimpex werkzaam in de mattenindustrie. Jaren lange ervaring in het produceren van kwalitatieve matten die over de hele wereld worden geplaatst. Zij hebben een breed assortiment voor professionals én particulieren.

Vlaamse producent Verimpex is gevestigd in Brugge en is een fenomeen in de matten wereld. Sinds de jaren 80 een bakermat van vooruitstrevend vakmanschap. Verimpex maakt matten op maat met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid.

Breed assortiment met ambachtelijke klasse

Voor elke entree kunnen wij een geschikte mat aanbieden. Entreematten worden op maat gemaakt, indien gewenst opgemeten en geplaatst door onze vakmannen. Met meer dan 30 jaar gespecialiseerde ervaring heeft Verimpex, samen met Mapro, voor elke uitdaging een oplossing.

Er wordt niet alleen aan functie maar ook aan uitstraling gedacht, zo komen de matten in diverse kleuropties en materialen, zo houdt de mat het pand niet alleen schoon maar is deze ook een meerwaarde voor het interieur.

Mapro en Verimpex

Mapro en Verimpex hebben een compacte, flexibele organisatie, gekenmerkt door korte communicatielijnen, efficiëntie, optimale service en snelle levering. Beide ondernemingen zijn als geen ander in staat maatwerk te leveren en hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast ligt een sterk accent op duurzaamheid en maximale milieuvriendelijkheid. Samen zorgen voor de installatie en indien gewenst het periodiek onderhoud van de profielmatten.

Lees meer over onze samenwerking

Neem contact op voor advies of meer informatie

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Stuur ons een e-mail
info@mapro.nl

Mapro Bus

Direct een offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam en achternaam*

Bekijk de projecten waar wij entreematten hebben geplaatst

Back To Top