skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Verimpex header cleanmid

Verimpex

Belgisch vakmanschap

Sinds 1983 is Verimpex werkzaam in de mattenindustrie. Jaren lange ervaring in het produceren van kwalitatieve matten die over de hele wereld worden geplaatst. Zij hebben een breed assortiment voor professionals én particulieren.

Meesterschap in matten

Vlaamse producent Verimpex is gevestigd in Brugge en is een fenomeen in de matten wereld. Sinds ’83 een bakermat van vooruitstrevend vakmanschap. Verimpex maakt matten op maat met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid.

Breed assortiment met ambachtelijke klasse

Voor elke entree kunnen wij een geschikte mat aanbieden. Entreematten worden op maat gemaakt, indien gewenst opgemeten en geplaatst door onze vakmannen. Met meer dan 30 jaar gespecialiseerde ervaring heeft Verimpex, samen met Mapro, voor elke uitdaging een oplossing.
Er wordt niet alleen aan functie maar ook aan uitstraling gedacht, zo komen de matten in diverse kleuropties en materialen, zo houdt de mat het pand niet alleen schoon maar is deze ook een meerwaarde voor het interieur.

Duurzaamheid

Verimpex streeft ernaar om de ecologische voetafdruk van elk product dat zij produceren te verminderen. Het assortiment wordt gemaakt op basis van 100% herbruikbare energie en met lokale producten. Zo worden er voor de Tireguard oude vliegtuigbanden gebruikt. Als matten terugkomen bij Verimpex worden deze zoveel mogelijk hergebruikt.

Alle matten worden van sterke materialen gemaakt, waardoor deze robuust en kwalitatief zijn. Hierdoor hebben de matten een lange levensduur. Zo geniet je vele jaren van jouw mat op maat en is deze pas na jaren van intensief gebruik aan vervanging toe. Zo ontstaat er minder afval en is goed voor de portemonnee.

Mapro en Verimpex

Mapro verzorgt de installatie en indien gewenst het periodiek onderhoud van de profielmatten.
Neem ook eens een kijkje op onze aluminium matten pagina, voor meer soortgelijke producten.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!
Wij adviseren u ook vrijblijvend in de ontwerpfase om de entree goed in uw bouwplannen in te passen.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken