Ga naar hoofdinhoud
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Wandbescherming

Acrosmart wandbescherming

Wij hebben een uitgebreid assortiment in kunststof panelen voor wandbescherming. SPM komt in diverse kleuren, motieven en specificaties.

  • Beschermt muren en wanden tegen stoten en krassen
  • Bespaart terugkerende schilder- en facilitairekosten
  • Antibacteriële werking
  • Geïnstalleerd in o.a. ziekenhuizen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, VvE’s, kantoren, datacentra en recreatie- en horecagelegenheden
SPM Logo

Mooie afgewerkte muren die beschermen tegen stoten en krassen

Mapro heeft een uitgebreid programma kunststof wandbescherming. We bieden verschillende oplossingen voor verschillende toepassingen. De producten beschermen in eerste instantie uw wanden, muren en deuren tegen krassen, vuil en beschadigingen. Naast het praktische nut van wandbescherming, kan het ook zeker bijdragen aan de interieurinrichting en sfeer van de ruimte. Wandbescherming komt in veel kleuren, motieven en vormen. Wij denken graag met u mee en maken het op maat.

Op onze projectenpagina staan legio voorbeelden van ons installatieteam, laat u inspireren!

Personaliseer uw wandbescherming

Een veelzijdigheid aan kleuren en verschillende structuren worden op maat geleverd. Indien gewenst gemonteerd door ons installatie team. Ons programma biedt een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, openbare ruimten, kantoren, ziekenhuizen, gemeenschappelijk gedeelde ruimten binnen VVE, horeca, farmaceutische industrie, etc.

Wij kunnen wand- en muurbescherming aanbieden helemaal naar uw wens. Naast de grote hoeveelheid kleuren, structuren en vormen zijn er ook mogelijkheden met iconen, afbeeldingen, logo’s, teksten en foto’s. Voor een hele persoonlijke touch op uw muren. Onze bescherming is hierdoor niet alleen praktisch, maar speelt ook een rol in het interieur en design van het pand.

Advies en installatie

Geïnteresseerd in ons programma muurbescherming? Neem dan contact met ons op! Wij hebben ook een installatie team die onze producten professioneel monteren.

Korte levertijd

Mapro werkt samen met verschillende Europese leveranciers die een uitgebreid programma bieden voor oplossingen om wanden te beschermen. Van diverse producten houden we een voorraad aan en wat niet op voorraad is, heeft een korte levertijd. Voorbeeld hiervan is het populaire Decochoc van Gerflor.

Maak een mooi geheel

De Acrosmart muurbescherming zijn resistent tegen chemische schoonmaakmiddelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen. Maak muurbescherming compleet met hoekbeschermers, muurstootlijsten en/of leuningen. Een extra mooie afwerking en zorgt voor een afname in facilitaire kosten door vermindering van gebruikssporen. Kortom een permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.

  • Hidden
Back To Top
Zoeken