skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Hoe kunnen wij de gebouwen onderwijsinstellingen beter maken?

Op scholen en onderwijsinstellingen komen veel mensen, niet alleen leerlingen of studenten maar ook docenten en andere werknemers van een schoolgebouw. Met zoveel verkeer komt een bepaalde slijtage mee in een gebouw. Wij werken regelmatig vanuit opdracht op basisscholen, middelbare scholen en hogere onderwijsinstellingen. Met elkaar zorgen we ervoor dat het gebouw er netjes bij staat, schade wordt beperkt en er minder vuil naar binnen wordt gelopen.

Wandbescherming op scholen

Kinderen en tieners zijn speels en vaak ook een beetje onhandig, waardoor wandbeschadigingen gemakkelijk kunnen optreden. Wellicht herkent u wel van die lelijke strepen op de muren die zijn veroorzaakt doordat mensen er te dicht langs zijn gelopen of met de schooltas erlangs zijn geschraapt. Door het verplaatsen van bureaus en stoelen kunnen er ook gemakkelijk krassen ontstaan in klaslokalen en kantines.

Wij plaatsen regelmatig onze Acrosmart SPM Decochoc wandbescherming op scholen, met name in gangen en sportruimtes. Maar klaslokalen en lunchruimtes hebben ook baadt bij een goede muurbescherming. Naast het verhelpen van beschadigingen aan muren, zijn de wandpanelen ook zeer hygiënisch door de antibacterieel werking van het materiaal. Hierdoor ook gemakkelijk schoon te houden en heeft het nauwelijks onderhoud nodig.

SPM Decochoc komt in vele kleuren, hierdoor kan het naast het praktische nut ook bijdragen aan het interieur van uw schoolgebouw. Naast de Decochoc panelen zijn er ook nog panelen met hout-, marmer- of metallic effect. Er kunnen zelf foto’s worden afgedrukt op de wandbeschermingspanelen met Decoprint. Voor elke ruimte is wel een geschikte kleur of print te vinden.

Voordelen op een rij
  • Langdurige bescherming van wanden
  • Antibacterieel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Beschikbaar in vele kleuren en printen
  • Ideaal voor gangen, lokalen, kantines en sportruimtes
Voor- en na foto's op een basisschool in Haarlem

Bekijk het hele project in ons nieuwsbericht over de wandbescherming plaatsing en antislip tape op deze basisschool in Haarlem.

School Haarlem Wandbescherming VoorSchool Haarlem Wandbescherming Na

Voorbeeld installaties wandbescherming op onderwijsinstellingen

Klaslokaal Wandbescherming
Muurbescherming School
Muurbescherming Kantine School
School Haarlem Wandbescherming Antislip Tape
School Haarlem Wandbescherming
School Haarlem Wandbescherming
Gerflor Decochoc Installatie School Joure
Gerflor Decochoc Installatie School Joure
Gerflor Decochoc Installatie School Joure
Wandbescherming Gymzaal
Schonere scholen met een goede entreemat

Op scholen wandelen veel mensen naar binnen en buiten. Al die leerlingen, docenten en zelfs ouders lopen allemaal vuil van buiten gemakkelijk naar binnen. Hierdoor worden de vloeren vies, lopen de werkzaamheden voor de schoonmakers op en kunnen gevaarlijke -gladde- situaties ontstaan. Om een groot deel van het inloop vuil tegen te houden is een goede entreezone van belang.

Wij adviseren, leveren en installeren graag onze entreematten. Bij de ingang van het schoolgebouw kan een aluminium mat een hoop vuil van de schoenen afschrapen, als er vervolgens een goede droogloopmat binnen ligt wordt er nog meer vuil en vocht opgenomen.

Voordelen op een rij
  • Houd vocht en vuil tegen
  • Schonere gebouwen
  • Beschikbaar in vele kleuren en afmetingen
  • Installatie- en onderhoudsservice beschikbaar
Voorbeelden van matteninstallaties

Wij hebben diverse matten geïnstalleerd op basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en beroepsonderwijs.

Onderwijsinstelling
Smartscraper ROC Onderwijs
Basisschool Entreemat
Droogloopmat Basisschool
Entreemat School
Horizon College Entreemat

Neem contact op

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken