skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip tapes header

Antislip tapes

Antislip tapes assortiment

Antislip tapes

Mapro heeft een ruim assortiment antislip tapes. Naast een uitgebreid programma antislip voor binnen en buiten heeft Mapro specifieke antislip tapes voor verschillende toepassingen. Kwaliteit en veiligheid staat altijd voorop. Kijk hieronder voor een overzicht en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. De antislip tapes zijn geschikt voor het gebruik op schepen en recreatieboten, trappen, doucheruimtes, voor binnen- en buiten en ideaal voor projectrenovaties. Leverbaar in diverse kleuren en zelfs transparant.

Snelle antislip oplossing

Een snelle oplossing voor gladde oppervlakte is antislip tape. Wij hebben een ruim assortiment aan tapes met verschillende toepassingen, breedtes en kleuren. Voor een lange levensduur van de tapes is het van belang ze op een juiste manier te monteren. Plak de tape op een droge ontvette ondergrond, maar elke tape heeft een eigen gebruiksaanwijzing.

Grip en opvallen

Naast het bieden van grip kunnen antislip tapes een alarmerende werking hebben. Door een contrasterende kleur te gebruiken wordt de ondergrond een stuk zichtbaarder. We hebben ook tape met geel/zwart belijning en zelfs met een glow-in-the-dark werking. Als het juist minder zichtbaar hoort te zijn hebben we ook tape die doorzichtig is.

Tapes worden veelal gebruikt bij trappen, maar kunnen ook voor andere objecten en vloeren worden gebruikt.

Service en installatie

Mapro werkt samen met diverse Europese leveranciers van antislip oplossingen. Van diverse producten houden we voorraad aan en wat niet op voorraad is, heeft een korte levertijd.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Kwaliteiten en veiligheid staan altijd voorop.

Omdat wij beschikken over een eigen team van installateurs, zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor innovaties binnen ons programma.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken