skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
schopplaten header

Schopplaten

Schopplaten assortiment

Klik op de onderstaande producten voor meer informatie en foto's

Schopplaten

Bescherming voor deuren

Schopplaten zijn een goede bescherming voor deuren die regelmatig gebruikt worden. Denk hierbij aan klapdeuren en deuren die gebruikt worden in magazijnen, toegangsdeuren in onder andere de horeca of zorg. Schopplaten worden ook wel stootplaten genoemd, zij beschermen de deuren tegen schoppen en stoten van mensen en spullen.

Verschillende materialen

Mapro heeft verschillende soorten platen in het assortiment; RVS, aluminium en kunststof van onder andere SPM. Wij kunnen verschillende maten leveren en het indien gewenst voor u installeren.
Combineer schopplaten met andere muurbescherming; hoekbeschermers, muurstootlijsten en wandbescherming. Zo blijft het gebouw langdurig beschermd tegen beschadigingen van druk verkeer.

Kwaliteit en service

Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Omdat wij beschikken over een eigen installatieteam hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties in ons programma.

De Acrosmart kunststof, RVS of Aluminium schepplaten zijn resistent tegen chemische schoonmaakmiddelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken