skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
leuningen header

Leuningen

Coronavirus voor 99,96% verdwenen na 2 uur op SPM leuningen

SPM is de hygiëne specialist, daarom hebben zij na de komst van het coronavirus een onderzoek laten uitvoeren van het effect van de virus op hun producten. Aan het begin van de coronavirus pandemie hebben zij onmiddellijk contact opgenomen met virologen om het coronavirusgedrag op verschillende oppervlakken te analyseren en om te begrijpen hoe het coronavirus zich verspreidt. Uit het onafhankelijke onderzoek, uitgevoerd volgens de ISO 21702-norm, blijkt dat het menselijke coronavirus na 2 uur voor 99,96% op de SPM PVC leuningen is verdwenen.

Wanden, maar ook vloeren, zijn contactpunten waar het virus kan worden doorgegeven. Als de handen niet goed zijn gewassen of de druppeltjes er zijn beland door hoesten en/of niezen.

SPM percentage virus corona

Acrosmart leuningen opties

Klik op de onderstaande producten voor meer informatie en foto’s

SPM Logo

Leuningen bieden effectieve hulp in de strijd tegen de groei van micro-organisme en de verspreiding van infecties

Mapro heeft een uitgebreid programma leuningen. Een handreling heeft als eerste prioriteit om goede steun en grip te bieden. Naast het verhogen van de mobiliteit, dienen handrelingen vaak als gidslijnen door uw gebouw waardoor contrasterende kleuren een extra functie krijgen.

Multifuncionele leuningen

Een goede grip bieden is een prioriteit. SPM-leuningen zijn met de grootste zorg ontworpen om de mobiliteit te bevorderen. Ze zijn ergonomisch en bieden zowel visuele begeleiding (gebruik van contrast door kleuren) als muurbescherming. Onze systemen zijn verkrijgbaar in antibacterieel PVC of aluminium en kunnen worden aangepast aan elk oppervlak. Niet alleen bij trappen, maar ook langs gangen en hoeken, zelfs als ze geen 90 graden zijn.

Antibacteriële werking

Leuningen van SPM beschermen tegen handinfecties. Met name in zorginstellingen zijn hygiëne en het voorkomen van microbiële besmetting belangrijk. In het bijzonder vormen de handen een significante factor voor het vervoer en de overdracht van verontreiniging, die op leuningen kan worden afgezet. Volgens onderzoek kan 75 tot 90% van de ziekenhuisinfecties in zorginstellingen te wijten zijn aan overdracht via de hand.

Integraal behandeld

Ruwe randen op de leuning, op de overgangen naar een nieuw rails of in de hoeken verzamelen de meeste vervuiling en zijn de moeilijkste punten om te reinigen. Om deze reden zijn alle SPM handrails voorzien van bacteriedodende gewrichten, integraal behandeld en onbeschadigd voor reiniging.

Combineer met andere muurbescherming

Ons uitgebreid programma muurbescherming wordt aangevuld met o.a. muurstootlijsten en wandbescherming, geeft uw muren een extra mooie afwerking. Door het tegengaan van gebruikssporen bespaart u op facilitaire kosten, tevens een permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren.

Persoonlijk advies

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Kwaliteiten en veiligheid staan altijd voorop. Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken