skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Uw segment: zorginstelling

Slider leuning

De gezondheidszorg stelt hoge eisen aan gezonde ruimtes. MAPRO heeft in haar programma een ruime collectie van oplossingen die goed passen bij de eisen van nu.

Entreezone

Een goede planning van de entreezone waarbij het vocht en vuil tegengaan bij de entree samen gaan met de gewenste uitstraling, onderhoud en functie. Houdt de entreemat in de publieke entree rekening met bijv. rollators en rolstoelen en grote verkeersstromen (zoals bijvoorbeeld de Smartscraper doet)  of betreft het een personeelsingang waar vooral vuil en vocht tegenhouden prioriteit heeft en is een borstelmat de wenste oplossing.  Elke entree heeft zo zijn eigen functie en behoefte. MAPRO heeft een zeer ruime collectie entreematten en droogloopmatten en biedt een op maat gemaakte oplossing voor elke entree en budget.

entreemat ziekenhuis

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies over onze oplossingen we denken graag met u mee.

Tel:  072 30 30 009

Acrosmart Wandbescherming

Een prettige sfeer in de verblijfsruimten, een optimale hygiëne en veiligheid in de publieke en behandelruimtes, vragen ook aandacht. Zijn bijvoorbeeld de muren bestand tegen het botsen van rolbedden of rollators? Is de muur weer gemakkelijk schoon te maken en zijn de eventuele zwarte strepen die ontstaan door het schuren van de zachte bumpers weer gemakkelijk te verwijderen?

Acrosmart Muurbescherming

Het lijken eenvoudige vragen die normaal gesproken direct met een ja te beantwoorden zouden moeten zijn. Maar we komen maar regelmatig met instellingen in contact die oplossingen zoeken voor muur en deur beschadigingen en die afwillen van 1x per jaar opnieuw sausen en verven.

De oplossingen van MAPRO zijn legio. van de de speciale Acrosmart Cliniwall PVC vrije wandbescherming tot de RVS schopplaten. Zijn er voldoende mogelijkheden om de muren en deuren te beschermen met behoud van sfeer en uitstraling.

Veiligheid

Een goede entreezone draag al heel wat bij aan een veiligere vloer maar er zijn meerdere gebieden in en om het gebouw waar een extra antislip oplossing gewenst is. Zoals bijvoorbeeld in de douches en wasruimten maar ook trappen en gladde houten vlonders om het gebouw kunnen extra aandacht vragen voor het voorkomen van ongevallen door gladde vloeren.  Ook hier biedt MAPRO een ruime keuze aan antislip oplossingen die geschikt zijn om de vloeren weer veilig te maken.

antislip mat R13 Granulaat trap

Neem contact op

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken