skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
aluminium matten header

Aluminium matten

Mapro Systeemmatten

Onderstaande aluminium matten worden gemaakt door onze Vlaamse producent* Verimpex. Hoge kwaliteit matten geschikt voor buiten en binnen gebruik, waar veel verkeer over heen gaat. Beschikbaar in diverse hoogtes en inlagen. Snel op maat gemaakt en geleverd.

*Smartscraper is een eigen productie.

Forbo Nuway

Forbo Nuway aluminium matten biedt een ruime keuze aan entreemat-oplossingen; geschikt voor elk type verkeer en entree. Mapro beschikt over de volledige collectie binnen haar programma en werkt nauw samen met Forbo Floorings. Mapro adviseert, meet op en installeert de Forbo Nuway entreematsystemen.

logo nuway

Ideaal voor drukke entrees

Aluminium matten hebben een moderne en strakke uitstraling, een fijne binnenkomer die zoveel mogelijk vuil van de schoenen afschraapt.

Effectieve barrière tegen vuil

Gebruik aluminium matten als onderdeel van uw entree. Deze matten zijn zeer geschikt voor plaatsen waar veel mensen langskomen en worden op maat gemaakt. Door de schrapende werking zijn de profielmatten een effectieve barrière tegen het grofste vuil. Denk aan modder, steentjes, aarde en ander grofvuil.

Waar aluminium matten zich onderscheiden van normale deurmatten, zit hem in de afvoer van het vuil. Ze schrapen intensiever dan droogloopmatten en als er een open structuur is valt het vuil onder de mat. Zo wordt het vuil gevangen en kan het niet verder het pand ingelopen of gewaaid worden.

Aluprofielmatten zijn ontworpen voor binnen of buiten gebruik. Deze matten liggen in de eerste en/of tweede entreezone van uw pand. Dit hangt ook af van de gewenste inlage tapijt, borstel of rubber. We geven graag advies wat het beste in uw situatie past!

Waar moet u op letten bij het gebruik van aluminium matten?

Bedenk wat de looprichting is van uw bezoekers. Profielen dienen zoveel mogelijk haaks geplaatst te worden op de looprichting, zodat uw entreemat optimaal functioneert. Op deze manier schraapt en veegt de borstelmat het meeste vuil en vocht van de schoenen.

Afhankelijk van de hoeveelheid loopverkeer en het type rolverkeer kunt u ervoor kiezen om de installatie te laten inbouwen in een matput of op de oppervlakte te laten bevestigen. Voordeel van inbouwinstallatie is het gemak waarmee de deurmat kan worden gereinigd en het opgevangen vuil kan worden verwijderd.
Wij adviseren u om de entreemat in een matput te plaatsen waardoor het loopoppervlak gelijk blijft in hoogte. Ideaal voor entrees met tourniquet of draaideur.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie over het gebruik van aluminium matten? Stuur ons een mail met al uw vragen of bel ons op voor direct contact.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken