Installatieservice

Installatieservice

Installatieservice

Installatieservice

Installatieservice

Installatie door ons professionele team

Gecertificeerd en op elkaar ingespeeld

Mapro heeft een professionele installatieservice voor het plaatsen van entreematten, profielen, muurbescherming en antislipmatten. Ons eigen team plaatst door heel Nederland en waar nodig is, ook in het buitenland.
Het team van de installatieservice is bij het gehele project betrokken van advies, inmeten, productie tot en met het installeren. Hierdoor kan bij complexe installaties het maximale uit de mogelijkheden van de producten worden gehaald.
Omdat het belangrijk is dat onze mensen veilig en verantwoord werken is Mapro VCA gecertificeerd, iedereen die hier werkt in het bezit van minstens een VCA-basis en zijn wij een erkend leerbedrijf. Al het uitvoerend personeel beschikt over goed gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding.

Wij staan klaar voor elk project

Alle producten die wij verkopen kunnen wij installeren, ook combinaties daarvan. Doordat ons team gewend is om te werken met onze producten staan wij garant voor kwalitatieve service. Wij willen graag dat onze producten een meerwaarde zijn voor uw pand of project.

Benieuwd naar de projecten die wij gedaan hebben? Neem een kijkje bij het projectenoverzicht. Hier vertellen wij met trots waar wij allemaal aan gewerkt hebben, binnen al onze professies.

Nauwe samenwerking en korte schakels

Wij vinden duidelijke communicatie en een prettige samenwerking belangrijk. Daarom staat er voor elk project een professional klaar om het woord te voeren, het team aan te sturen en snel te schakelen tussen klant, project, uitvoerend personeel en leveranciers.

Er staan diverse soorten klussen in onze planning, van grootse projecten die weken of zelfs maandenlang in de agenda staan tot dagklussen waarbij wij snel een klant kunnen helpen. Voor de grote projecten werken wij regelmatig samen met vaste partners in de bouwwereld. Maar voor een snelle klus bij een klein bedrijf of particulier vinden wij ook altijd een gaatje in onze planning.

Advies nodig?

Graag meer informatie over onze installatieservice of producten? Neem contact met ons op en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom jij ons team versterken?

Wil je samen met ons aan mooie projecten werken? Bekijk dan de openstaande vacatures.
Staat er geen passende vacature bij, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij ons? Stuur dan een open sollicitatie naar info@mapro.nl.

Momenteel zoeken wij:

  • [Meewerkend] Voorman met technisch inzicht
  • Stagiair [MBO] met opleiding in de bouw