Ga naar hoofdinhoud
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
vloerprofielen dorpels

Vloerprofielen

Vloerprofielen

Mapro levert vloerprofielen van Proline systems. Maar heeft daarnaast ook nog een groot aantal eigen profiel oplossingen voor een mooie afwerking van de vloeren, waarin kwaliteit altijd vooropstaat en we een altijd een oplossing kunnen bieden voor uw installatie.

Doel van een vloerprofiel

Vloerprofielen kunnen verschillende functies hebben; hoogteverschil compenseren, overgang naar een ander materiaal, afzetten van randen en afwerken of beschermen van vloerdelen. Ze dienen zowel een technisch als een decoratief doel.

Verschillende soorten

Voor elk doel dient ook een ander soort vloerprofiel. Zo zijn aanpassingsprofielen voor een soepele overgang tussen hoogtes. Eindprofielen voor randen bij bijvoorbeeld muren en dorpels. Aangrenzende vloeren kunnen gekoppeld worden door een overgangsprofiel of uitzettingsprofiel.

Proline

Mapro is importeur van Proline Producten en houdt van diverse profielen voorraad aan. Wat bij ons niet op voorraad is, heeft zeer korte levertijden. Voor meer detail verwijzen we u naar de online product catalogus waarin alle items terug te vinden zijn.

Advies nodig?

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Bij Mapro tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag welke materialen geschikt zijn voor uw project.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.

  • Hidden

Lees meer over onze profiel projecten:

Back To Top
Zoeken