skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip werkvloer header

Antislip werkvloer

Antislip werkvloer, veilig aan de slag

Mapro heeft een ruim assortiment antislip werkvloer oplossingen. Naast een uitgebreid programma antislip voor binnen en buiten heeft Mapro specifieke antislip werkvloer matten, platen en tapes voor verschillende toepassingen. Kwaliteit en veiligheid staat altijd voorop. Kijk hieronder voor een overzicht en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. De antislip werkvloer artikelen zijn geschikt voor het gebruik in keukens, industrie, scheepvaart, etc.

Uitglijden op de werkvloer

Jaarlijks gebeuren er in Nederland meer dan 20.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte werkvloeren. Behalve persoonlijk leed voor het slachtoffer heeft dit vaak ook vervelende juridische gevolgen voor de eigenaar of beheerder van het bedrijfspand als blijkt dat dit te maken heeft met onvoldoende antislip op de vloer.

Eisen van de Arbo

Vanuit de regelgeving (Arbobesluit 3.11) worden nadere eisen gesteld aan de werkvloer. Zo moet een werkvloer vrij zijn van oneffenheden en gevaarlijke hellingen. Een goede vloer dient zoveel mogelijk vast, stabiel en antislip te zijn. Daarbij moet de werkvloer ten behoeve van de hygiëne zo goed mogelijk kunnen worden schoongemaakt en onderhouden.

Voor elke werkplek een oplossing

Slipgevaar kan op elke werkplek ontstaan, van commerciële panden, openbare ruimtes, industriële werkplaatsen tot offshore. Het kan glad worden door vocht, maar ook door vuil, oliën, chemicaliën en/of rommel. Valpartijen kunnen ook worden veroorzaakt door verkeerde werkmethodes of schoenen met een te gladde zool. Wat betreft de vloeren en andere loopvlakken zoals trappen kunnen wij goede antislip producten leveren.

Advies nodig?

Wilt u graag persoonlijk advies over welke materialen geschikt zijn voor uw werkplek? Neem dan contact met ons op! Wij beschikken ook over een professioneel installatieteam, wij kunnen daarom ook de antislip oplossing monteren. Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina, tevens zijn wij te bereiken op telefoon en email.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken