skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip buiten header

Antislip buiten

Antislip buiten assortiment

Klik op de onderstaande producten voor meer informatie en foto’s. Antislip producten voor buiten bieden grip bij weer en wind.
Voor elke situatie hebben wij een juiste oplossing indien gewenst geïnstalleerd door ons team.

Antislip buiten

Mapro levert antislip oplossingen voor buiten. De antislip buitenoplossingen zijn geschikt voor balustrades, trappen, bruggen en terrassen en kunnen worden gemonteerd voor permanente of tijdelijke installaties. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop. Naast antislip oplossingen voor buiten, levert Mapro antislip oplossingen voor binnenvloeren.

Grip bij gladheid

Op gure dagen kunnen allerlei oppervlaktes buiten glad worden, maar ook door slijtage of plaatsen dichtbij het water. Met name houten ondergronden kunnen glibberig worden, denk aan vlonders, steigers en bruggen. Maar ook tegels en trappen kunnen gevaarlijke plekken worden. Met de juiste antislip toepassing kan elke stap weer veilig worden gezet.

Uitglijden en lelijk ten val komen, daar zit niemand op te wachten. Door een gladde steiger in het water belanden of onderuitgaan op een trap, zijn scenario’s die we liever voorkomen.

We hebben een ruim assortiment in matten, tapes en antislip inleg. Voor de juiste oplossing voor uw situatie geven wij u graag advies.

Advies en installatieservice

Mapro werkt samen met diverse Europese leveranciers van antislip oplossingen. Van diverse producten houden we voorraad aan en wat niet op voorraad is, heeft een korte levertijd.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Dienstverlening tillen wij graag naar een hoog niveau.

Omdat wij beschikken over een eigen team van installateurs, zijn onze interne communicatielijnen kort. Praktijkkennis wordt direct door onze medewerkers ingezet voor innovaties binnen ons programma.

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken