skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
trapneuzen

Trapneuzen

Trapneuzen assortiment van Mapro

Voor elke trap de juiste trapneus! Ons assortiment bestaat uit:

Buiten trapneuzen

Tredsafe Trapneuzen

Tredsafe logo
Klik op de onderstaande producten voor meer informatie en foto's

Trapneuzen voor mooie en veilige trappen

Mapro levert van een aantal Europese leveranciers trapneuzen voor verschillende afwerkingen en doeleinden. De ruime collectie biedt voor elke functionaliteit of uitstraling een oplossing. Zware aluminium trapneuzen met antislip inlagen of een ranke afwerking voor uw LVT vloeren, wij adviseren u graag voor de juiste toepassing.

Verhoog de veiligheid van trappen

Trappen moet je veilig op en af kunnen lopen, trapneuzen zijn daarbij van essentieel belang. Deze profielen werken de traptreden af, geen scherpe hoekrandjes. Daarnaast helpen een antislip inleg en een contrasterende kleur de veiligheid. Niemand wil uitglijden op een trap.

Een trapneus voor elke trap

Wij hebben trapneuzen voor binnen- en buitentrappen. Ook voor elk materiaal trap is een juiste trapneus in ons assortiment. Sommige kunnen vastgelijmd worden en andere vastgeschroefd. De ene trapneus is puur esthetisch de ander heeft een goede antislip en opvallende kleur. Het hangt er natuurlijk maar net van af wat voor trap het is, waar deze staat en hoeveel verkeer er over een trap heen gaat. We adviseren u graag over welke trapneuzen bij uw trap(pen) passen.

Voordelen van trapneuzen op een rijtje

  • Verhogen van de veiligheid; voorkomen van uitglijden.
  • Beschermen van de trapbekleding.
  • Betere zichtbaarheid, indien er contrasterende kleuren worden gebruikt.
  • Een mooie afwerking, stijlvolle trappen.

Advies & Service

Naast het adviseren van de juiste materialen hebben wij ook een professioneel installatieteam. Zij kunnen al onze producten installeren en afmonteren, zo ook onze trapneuzen. We willen graag de beste prijs-kwaliteitsverhouding leveren, dit doen we door nauw samen te werken met leveranciers en een professioneel team waar we de lijntjes kort houden.
Graag meer informatie over onze producten en/of services? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken