skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Logomatten header

Logomatten

Logomatten assortiment

Klik op de onderstaande producten voor meer informatie en foto's

Logomatten

Logomatten en matten met reclame afbeeldingen kunnen in vrijwel elk ontwerp en op maat gemaakt worden. Uw eigen ontwerp in samenspraak met Mapro voor een optimaal resultaat. Maak hiermee een professionele indruk!

Logomatten maken een indruk

Verwelkom uw klanten, bezoekers en medewerkers met een logomat. Maak een goede eerste indruk en naamsbekendheid. Gelijk fijn binnenkomen met uw logo of persoonlijke boodschap op de entreemat. Wij bieden logomatten aan in verschillende vormen, maten en materialen.

Naamsbekendheid en schoonhouden

Sta twee vliegen in één klap want, naast de professionele uitstraling hebben ook deze matten praktische functies, het schoonhouden van uw pand en het verhogen van de veiligheid. Niemand wil met een glijder uw zaak binnenkomen.

Een logomat in de entree valt effectief op en is een promotie voor uw bedrijf. Een unieke manier op het merk te presenteren richting alle voorbijgangers. Als een visitekaartje voor het bedrijfspand, die naast een visuele functie ook een praktische functie heeft.

Genereer meer omzet

80% van koopbesluiten worden ter plaatse gemaakt, een mat met logo zal een extra zetje geven naar een aankoop. Logo- en reclame-uitingen zorgen ervoor dat er meer omzet wordt genereerd, blijkt uit onderzoek.

De logomatten worden uitgevoerd in graphic inlay (bijv. de pastamatten en diverse standaard droogloopmatten) of doormiddel van Jetprint met een rubber of PVC backing. Wij maken graag een mooie drager voor uw logo of boodschap, voor elke entree, wens en budget is een oplossing.

Meer informatie en advies

Wilt u graag meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!
Wij adviseren u ook vrijblijvend in de ontwerpfase om de entree goed in uw bouwplannen in te passen.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden

Enkele Mapro referentie adressen:

Back To Top
Zoeken