skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip wellness

Antislip wellness

Antislip wellness assortiment

Klik op de onderstaande producten voor meer informatie en foto's

Aandacht voor antislip op plaatsen waar veel water is

Mapro levert antislip wellness oplossingen. Naast een uitgebreid programma antislip voor binnen en buiten, heeft Mapro specifieke antislip oplossingen geschikt voor kleedkamers, doucheruimtes, beloopbare randen rondom sauna’s en zwembaden. De antislip oplossingen kunnen worden gemonteerd voor permanente of tijdelijke installaties.

Voorkom gladde situaties

In vochtige en natte ruimtes is slipgevaar meer aanwezig. Tegels en andere ondergronden worden nat door het water en zorgen voor gladde situaties. Dit kan worden voorkomen door ons antislip wellness programma.

Diverse wellness locaties

Douche- en sanitaire ruimten, zwembaden, kleedkamers, kuuroorden, spa’s en sauna’s zijn allerlei plaatsen waar de kans op uitglijden groter is. Door de hoeveelheid water die er gebruikt wordt en op de grond terecht komt, maar ook omdat wij hier op onze blote voeten lopen.

Antislip wellness matten

Als u merkt dat de tegels glad zijn, zijn onze antislipmatten de ideale uitkomst zijn. Wij hebben voor iedere situatie een juiste oplossing. Antislip producten gericht op natte ruimten zijn ook zeer geschikt voor recreatie, campings, bungalowparken, hotels en sportverenigingen.

Persoonlijk advies en installatie

Wij beschikken over ons eigen team van installateurs, zij zijn gewend om met onze producten te werken en leveren een topkwaliteit. Wil u meer informatie over de installatieservice of over welke antislip oplossing geschikt is voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken