skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip trappen header

Antislip trappen

Antislip trappen

Mapro levert oplossingen voor antislip trappen. Naast een uitgebreid programma antislip voor binnen en buiten heeft Mapro specifieke antislip oplossingen voor trappen. Kwaliteit en veiligheid staat altijd voorop. Kijk hieronder voor een overzicht en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. De antislip oplossingen zijn specifiek geschikt voor intensief verkeer, voor binnen- en buitentrappen en voor nieuwe of bestaande vloeren.

Veilige trappen

Van de trap af vallen, dat hebben we vast allemaal wel eens meegemaakt. Niet bepaald een prettige ervaring. Op elke trap kan dit gebeuren, niet alleen in huis. Je kan met de schrik wegkomen als je uitglijdt op een trap, maar het kan ook zwaar letsel veroorzaken. Om dit te voorkomen bieden wij een uitgebreid programma antislip voor trappen aan.

Antislip tape

Voor een snelle oplossing kan er antislip tape gebruikt worden. We hebben verschillende soorten, plus tape kan ook in diverse kleuren geleverd worden. De zichtbaarheid van de treden kan hiermee worden vergroot.

Trapneuzen

Trapneuzen hebben ook een antislip werking. Dit kan zijn door een ruwe strip of inleg, maar ook een reliëf verstevigd de grip. Traptrede profielen komen in allerlei soorten en maten, ook voor buitentrappen.

Volledige antislip trappen

Trappen en traptreden kunnen ook volledig bedekt worden met antislip materiaal. Doordat het gehele vlak grip vast is, wordt de kans op uitglijden een stuk kleiner. Dit kan met name handig zijn voor buiten trappen, trappen in vochtige omgevingen en trappen die veel verkeer verdragen.

Advies nodig?

Voor elke trap hebben wij een oplossing! Wilt u graag persoonlijk advies? We vertellen u graag welke producten het beste passen bij uw trap en/of situatie.
Ook voor de installatie van antislip materiaal staan wij voor u klaar met ons eigen professionele installatieteam. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken